no gdyby nie to ze zabieramy siostre moja najmlodsza, to pewnie jakos bysmy zaradzili i moze udało by sie nam jeszcze kogos zabrac, ale nie damy rady.
To jest przed kąpieliskiem, nie wiem od ktorej strony bedziesz jechała,to sa dokładnie Jedlicze , kurcze moja mama to chyba juz spi(jest miedzy innymi organizatorem-pomocnikiem) , ale napisze ci moj numer na priv, pusc mi sygnal, to Wam rano napisze dokladnie bo nie pamietam w 100% nazwy ulicy a nie chcialabym zebyscie w las wjechali.
Bo my jedziemy tak ze za znakiem Jedlicze , za torami jeszcze kawalek ulica, i jest znak grotniki i to jest ul podrzeczna , jedziesz nia pare metrów i dojezdzacie do takiej zwirkowej ulicy i to jest chyba jedlinowa i ta jedlinowa w prawo do gory. Tylko że jesli zobaczycie zaparkowane samochody (tam po drodze jest parking) to stawajcie bo w osrodku moze juz nie byc miejsc parkingowych ( tak bylo w tamtym roku). i to sie jedzie marenascie metrów, pod gorke lekko i jest brama i osrodek Przyjaciół Niepelnosprawnych napewno poznacie.
Nie wiem czy cos z tego zrozumialyście wkażdym razie zostawie ci tel na priv i rano pusc sygnal to bede wiedziala ze to ty, i napisze bo musze sie dopytac( bo ja droga to wzrokowo znam)