reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Kiniutka tez sie ciesze , ze ja malo widuje :) niby jest spoko , ale jakos nie nadajemy na tych amych falach i mnie meczy jej obecnosc :/

Trzeba sie "nastukać" na cały okres połogowy :-D

hehehe zboczuchy :))

Bo nie wolno z tego stukania czerpać przyjemności ;-).
A tak poważnie to w poprzedniej ciąży jak mi się już dłużyło, a nic nie pomagało wyczytałam gdzieś, żeby rozsypać na podłodze zapałki lub wykałaczki i je pozbierać- każdą pojedynczo. Zaryzykowałam wieczorem w sobotę ( jak je zbierałam klnęłam przy tym jak szewc, bo nie było to łatwe), a w niedzielę o 6:00 rano odeszły mi wody i jeszcze tego samego dnia Tosia była ze mną. Ale to był już koniec 38 tygodnia. Możecie próbować;-)

ooo dobry patent jutro sle mojego po karton zapalek :))

atram
moja mama miała coś podobnego ale na kolanie i okazało się że jej naczynko pękło... A więc nie stresuj się! swoją drogą to troche długo do piątku;/ jakaś kpina;/??;/;/

kiniutka
z teściową mam podobnie, też widujemy sie jak przyjedziemy my do niej, bo ona do nas niby nie ma jak ( chociaż pociągi co godzina), ale również nie narzekam...;P

a z tą drogą to se moment wybrali hehehe :p
z buta na poród to troche może Ci niewygodnie być, ale może wtedy przyspieszysz:D

Własnie... wy tu o przyspieszaniu, a ja mysle ze u mnie to jeszcze za wcześnie. Biologiczna granica to 34 tydzień- wcześniej urodzić to kiepsko- tak mówił ordynator w moim szpitalu... Ale ogólnie najlepiej po 36 tyg. Z tym że u mnie to i tak jeszcze daleeeeeeko!
A w sumie też sie już doczekać nie mogę tym bardziej jak tak widzę już 2 rozpakowane:p tylko mam tego pecha że jestem z końca października :p
a może akurat moja córa będzie odważna i sie wykluje w 38? hehe

poza tym nareszcie coś ruszyło z naszymi papierami z Urzedzie skarbowym- którego nienawidzę po raz enty, i są ( małe) szanse ze do konca tygodnia wyjedziemy autkiem... a tak bym chciała nim jeszcze pośmigać zanim będzie mi cięzko prowadzić...

co do sexu my już dobre 2 tyg nic.... ;/ ja namawiam małża ale on twardy jak stal! Boi sie bo wie że może przez to wyjścprzedwczesny [poród, lekarz tak powiedział no i duuupa... musze poczekać jeszcze ze 3 tyg może sie skusi naprzyspieszanie:D:D

co do sexu my już dobre 2 tyg nic.... ;/ ja namawiam małża ale on twardy jak stal! Boi sie bo wie że może przez to wyjścprzedwczesny [poród, lekarz tak powiedział no i duuupa... musze poczekać jeszcze ze 3 tyg może sie skusi naprzyspieszanie:D:D

Mój też miał opory jak sie malec obrócił. Jak udało mi sie wyciągnąć z niego bał sie, że zrobi dziecku krzywde swoim sprzętem. Powiedziałam mu tylko żeby sie nie obrażał, ale że chyba sie "przecenia":-D Troszke go zatkało ale przynajmniej wyjaśniłam wątpliwości;-)

A ja przed chwilą poprosiłam siostre o pomoc w wybraniu pościeli na allegro bo nie mogłam sie zdecydować. Oto co mi odesłała:
kawał - forum na grupie RODZICE I DZIECI - GoldenLine.pl

;-)

mileczka ale sie uśmiałam niezłe :)))))))))))

z tymi zapałkami nie słyszałam , no ciekawe jak działa w praktyce :)))))))
buziaczki kochane :) :-)

Mój też miał opory jak sie malec obrócił. Jak udało mi sie wyciągnąć z niego bał sie, że zrobi dziecku krzywde swoim sprzętem. Powiedziałam mu tylko żeby sie nie obrażał, ale że chyba sie "przecenia":-D Troszke go zatkało ale przynajmniej wyjaśniłam wątpliwości;-)

A ja przed chwilą poprosiłam siostre o pomoc w wybraniu pościeli na allegro bo nie mogłam sie zdecydować. Oto co mi odesłała:
kawał - forum na grupie RODZICE I DZIECI - GoldenLine.pl

;-)

Hehe ten dowcip to o mnie??? Zobaczymy..
Witam się wieczorową porą.Pracowała dzisiaj,a do tego te jeżdzenie z dziećmi do szkoły tam i z powrotem.Do tego jeszcze upał dzisiaj i oczywiście pani Lenie spuchły platfusy.

Kurcze tak sie cieszę,że mamy już pierwsze dzieciaczki-to jest niesamowite dopiero przeżywałyśmy pierwsze kopniaczki,a tu proszę mamy już bobaski.Najgorsze jest to dziewczyny,że tak wszystko szybko przemija.

Czy jest na sali psycholog??
Dziewczyny nie radzę sobie z czarnymi myślami,a mój Leszek twierdzi,ze jestem paranoiczką.Achhh....

Z tym stukaniem jesteście dobre.Czy uwierzycie,że ja wogóle,ale to wogóle nie czuję tej potrzeby.Będą jaja jak juz mi tak zostanie.Wtedy to już nie psycholog,a oddział zamknięty!!

reklama
Do góry