Justyś1985
Fanka BB :)
cytrynka- gratuluje rocznicy :*
rabbit - całuski dla maluszków od e-cioci :*
rabbit - całuski dla maluszków od e-cioci :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba sie "nastukać" na cały okres połogowy![]()
Bo nie wolno z tego stukania czerpać przyjemności ;-).
A tak poważnie to w poprzedniej ciąży jak mi się już dłużyło, a nic nie pomagało wyczytałam gdzieś, żeby rozsypać na podłodze zapałki lub wykałaczki i je pozbierać- każdą pojedynczo. Zaryzykowałam wieczorem w sobotę ( jak je zbierałam klnęłam przy tym jak szewc, bo nie było to łatwe), a w niedzielę o 6:00 rano odeszły mi wody i jeszcze tego samego dnia Tosia była ze mną. Ale to był już koniec 38 tygodnia. Możecie próbować;-)
co do sexu my już dobre 2 tyg nic.... ;/ ja namawiam małża ale on twardy jak stal! Boi sie bo wie że może przez to wyjścprzedwczesny [poród, lekarz tak powiedział no i duuupa... musze poczekać jeszcze ze 3 tyg może sie skusi naprzyspieszanie![]()
Mój też miał opory jak sie malec obrócił. Jak udało mi sie wyciągnąć z niego bał sie, że zrobi dziecku krzywde swoim sprzętem. Powiedziałam mu tylko żeby sie nie obrażał, ale że chyba sie "przecenia"Troszke go zatkało ale przynajmniej wyjaśniłam wątpliwości;-)
A ja przed chwilą poprosiłam siostre o pomoc w wybraniu pościeli na allegro bo nie mogłam sie zdecydować. Oto co mi odesłała:
kawał - forum na grupie RODZICE I DZIECI - GoldenLine.pl
;-)