Witam serdecznie dlugo mnie nie bylo, ale obowiazkow kupa niestety. Widze, ze pierwsze mamusie sie rozpakowywuja ;-) Ja mam zaczac sie oszczedzac, bo tez mi lekarz wrozy porod za wczesnie. Jeszcze 2 tygodnie pasuje wytrzymac. A u was jak samopoczucie??? Ja kiepsko sypiam i upaly daja popalic a tu jak na zlosc, poczatek roku szkolnego pelno biegania, zalatwiania urzedowego itd. Mam nadzieje, ze juz ostatni tydzien takiego stresu. Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania kolejnych mam.
reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Cześć kobietki
!
Pryzybela witamy spowrotem
! Życzymy szybkiego powrotu do optymalnej sprawności, powodzenia na badaniu i czekamy na relacje 
Dziś sie wyjątkowo wyspałam
Ja dziś jade na wizyte przedporodową do kliniki w której chce rodzić. Ciekawe co powiedzą
Pryzybela witamy spowrotem
Ja dziś jade na wizyte przedporodową do kliniki w której chce rodzić. Ciekawe co powiedzą
K
karolina1978
Gość
Czesc Laski
Ja wczoraj po wielkim sprzataniu padlam o 8.Jeszcze mi sie tak nie zdarzylo
Ale chyba bardziej mnie wykonczylo odrabianie trzy godziny zadania domowego z moim synusiam niz pastowanie podlogi.Masakra !On sie poklada ,placze ,dostaje histeri ze nie umie .A jak siade obok i rozpisuje to dziwnie umie.Zgrzytam zebami i prosze boga o cierpliwosc.
A nauczycielka tez pi.. bo trzy dni szkoly ,a trzy strony zadan!Nie nawidze nauczycielki mojego syna.
Dobra pora zabiera sie za kchnie.
Pryzybela super ze juz w domu .Ja dochodzilam tydzien w szpitalu po cc i to byl koszmar dla mnie.
A patent z zapalkami wyprobuje jak ju cala chalupe lacznie z piwnica doprowadze do glanzu.
Ja wczoraj po wielkim sprzataniu padlam o 8.Jeszcze mi sie tak nie zdarzylo

Ale chyba bardziej mnie wykonczylo odrabianie trzy godziny zadania domowego z moim synusiam niz pastowanie podlogi.Masakra !On sie poklada ,placze ,dostaje histeri ze nie umie .A jak siade obok i rozpisuje to dziwnie umie.Zgrzytam zebami i prosze boga o cierpliwosc.
A nauczycielka tez pi.. bo trzy dni szkoly ,a trzy strony zadan!Nie nawidze nauczycielki mojego syna.
Dobra pora zabiera sie za kchnie.
Pryzybela super ze juz w domu .Ja dochodzilam tydzien w szpitalu po cc i to byl koszmar dla mnie.
A patent z zapalkami wyprobuje jak ju cala chalupe lacznie z piwnica doprowadze do glanzu.
anek30bb
Fanka BB :)
o której masz wizytę?Cześć kobietki!
Pryzybela witamy spowrotem! Życzymy szybkiego powrotu do optymalnej sprawności, powodzenia na badaniu i czekamy na relacje
Ja dziś jade na wizyte przedporodową do kliniki w której chce rodzić. Ciekawe co powiedzą![]()
Magda_Mr
Dzien dobry kobity:-)
Jestem codziennie i czytam:-) Tylko nie pisze...
Ale sie ciesze, ze juz mamy 3 dzieciaczkow
Znaczy rozkrecilo sie na dobre;-)
Jestem codziennie i czytam:-) Tylko nie pisze...
Ale sie ciesze, ze juz mamy 3 dzieciaczkow

Znaczy rozkrecilo sie na dobre;-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Anek o 15:30 
Kingolinka
O to mileczka powodzenia 
A ja coraz czesciej sie zastanwiam co lepsze naturalny porod czy cesarka... Mam plan zeby za tydzien zwazyc mojego Bąbla bo u nas w mieścinie to trzeba prywatnie się udać, bo w szpitalu sprzęt ch.. :-(...No i wtedy jak dzidzior duzy to cesarka....
No a tak wogole to dzien dobry z rana :-)
A ja coraz czesciej sie zastanwiam co lepsze naturalny porod czy cesarka... Mam plan zeby za tydzien zwazyc mojego Bąbla bo u nas w mieścinie to trzeba prywatnie się udać, bo w szpitalu sprzęt ch.. :-(...No i wtedy jak dzidzior duzy to cesarka....
No a tak wogole to dzien dobry z rana :-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Kingolinka też sie zastanawiałam
Miałam mnóstwo wątpliwości. A w tej klinice robią CC "na życzenie" a poród SN jest standardowo przeprowadzany w znieczuleniu zewnątrzoponowym. Moja dzidzia podobno (podkreślam "podobno":-)) ma nie byc olbrzymem więc może mi sie uda SN 
reklama
malutka2326
Witam się i ja jeszcze 2 in 1 
W końcu mogę chodzić!!
Choć wczoraj jak na pierwszy dzień to chyba troszkę przedobrzyłam i już myślałam ,że wieczorem jednak wrócę z powrotem na odział tylko piętro niżej
Pozwoliłam sobie ze szpitala wrócić spacerkiem do domu ok 2-3km, potem wyszłam troszkę na miasto, a wrażenia po tych ponad dwóch miesiącach leżenia były takie ,że czułam się jakby mnie wypuścili z buszu
Koniec końców spuchłam cała, nogi i ręce podwoiły swoją objętość i skurcze mnie maltretowały, ale dziś już dobrze, tylko nogi mnie bolą, ale w planach mam w końcu odwiedzić fryzjera!!

W końcu mogę chodzić!!

Choć wczoraj jak na pierwszy dzień to chyba troszkę przedobrzyłam i już myślałam ,że wieczorem jednak wrócę z powrotem na odział tylko piętro niżej