reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka niedzielnie:-) lo matko ale mnie dzis wszystko boli, masakra jaka zastana jestem wszystkie miesnie czuje. Szkoda, ze na basen tak daleko mam bo bym czesciej jezdzila:no:

Glowa jakas ciezka ehhhh

czyzby drineczki daly rade??:huh: zapodaj aspirynke;-)
barmanko-my dzis tez bez planow :frown: a chetnie bym gdzies doopsko ruszyla:tak:

reklama
Hejoo, witam się niedzielnie

Asienka M, fajnie te Wasze bąble wyglądają :tak:

Ewelcia, a jakie ciacho robisz na spotkanie u Aurelii?

Aniaa, my w tyg niestety odpadamy z wizytami u kogoś :-( Mężowy pracuje zawsze na popołudnia. Mamy tylko niedziele, i czasem jakiś dzień w tyg (ale z tym to różnie i tez nie zawsze). Dzięki za zaproszenie :tak:

Lubiczanka, pamiętam że pytałaś jak pracuje. Pracuje pn, wt, śr. Mi w sumie bez różnicy w jakich dniach pracuje.. Ale muszę wziąść "poprawkę" na mojego mężowego, i ze względu na niego właśnie te dni są dla nas najlepsze.

Witam:-)
Widze,ze dzis spotkanka sie szykuja,tez bym wybyla z domu,ale chorobsko mnie rozlozylo calkowicie.W ciagu 2 dni zaatakowalo mnie masakryczne przeziebienie,ledwo dycham.I nie wiem skad.JA praktycznie wogole nie choruje a tu jeszcze na sama koncowke ciazy takie cos:-(Mielismy isc na urodzinki,chcialam zeby Tobi pobawil sie z dziecmi ale jestem uwieziona:-(
Marcysia dziekuje za zaproszenie.Chetnie napilabym sie tej kawki z ekspresu.Jak tylko sie wykuruje i jeszcze nie rozpakuje to wpadne:-D
AsienkoM sliczne dwie ksiezniczki i faktycznie wygladaja jak siostrzyczki
Uciekam narazie bo czuje sie fatalnie,dobrze ze K dzis tylko 3 godziny w pracy.

Witam
Wczoraj z koleżanką sie wytańczyłyśmy, teraz po śniadanku idziemy na spacer do miasta:)
Miłego dnia
Jak zrobie zdjęcie syropów do wkleje

witam się i zmykam. młody padł a ja mam sporo rzeczy do zrobienia. strasznie wkurzył mnie wczoraj mój kuzyn bo on nie ma zielonego pojęcia jak to jest mieć dziecko i jak mlody ryczy i musimy się nim zająć, zmieniając nawet plan na obecną chwilą to on uważa, że dziecko nami rządzi. uklada do tego swoją historię i pewnie wszystkim opowiada, że tak się małemu dajemy i robi z nas nie wiadomo kogo. z jednej strony mam to gdzieś, ale nie mam ochoty słuchać glupich komentarzy.
a ja dziecka płaczącego nie zostawię. zwłaszcza, że on do płaczliwych nie należy i jak już ryczy to nie bez powodu... ach jak będę miała więcej czasu to wam streszczę wczorajszą sytuacje, ale chodzę dzisiaj wkurzona na maksa. dobrze, że mieszka dosyć daleko i rzadko się widujemy bo docinek mam dosyć.
no to się pożaliłam :-D

reklama
Do góry