reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie kobitki dł○ugo mnie nie było a to z braku czasu a w ostatnich dniach skorczow.
Wczoraj wyladowałam na pogotowiu bo moj brzuch stwardniał jak kamien a w dodatku bolał po lewej stronie.Pani na pogotowiu zrobiła mi RTG i okazało sie ze mam małe skurcze z bolem brzucha zapisała tab odpowiednik nospy forte w Pl i kazała lezec w łozku a o pracy mam zapomniec.
Z dzidzia wszystko ok i mam sie oszczedzac wiec cos czuje ze juz nie wruce do pracy asz do rozwiazania troche mi przykro bo lubie swoja prace a siedzenie w domku mnie dobija ale co dla mojego synusia sie poswiece.

reklama
Hello, hello :-)
Mam problem i zwracam się z nim głównie do Ciężrówek.
Lasencje zaczęły mi wypadać włosy? Miała któraś taki problem? Co brałyście?
U mnie to normalne w jesieni, ale zawsze się wspierałam skrzypem, a teraz hmmmmm co robić?

Atan, doniu, fifkawspaniałe brzuszki, ja na sobote moze już swój sfotografuję, bo jest już co ;-) tylko nie wiem czy to brzusio ciążowy czy przejedzeniowy :-D

Ael, już od rana pisze sms-y nudzi się, i jakaś przygnębiona,

A mnie gardło piecze i nie wiem czy mogę np. neoangin bo akurat mam???
A o co chodzi z tą kreską na brzuchu czy ona coś znaczy ????

zafasolkuje: powiem ci ze ja problem wypadania włosów też mam, ale nic specjalnie nie działało na mnie, a teraz to chyba tylko jakieś naturalne maseczki można robić- mijenke zapytaj.
A dzisiaj pierwszy dzień jesieni więc łap włosy w garści :-)

mam wyniki:
- hiv-ujemny,
- anty-HCV nieobecne (-) 0.02
- antygen HBs nieobecny (-) 0.19
- toksoplazmoza IgM nieobecne
- Toksoplazmoza IgG obecne - 24.0 i co to znaczy

a juz znalazłam w necie coto znaczy, i chyba dobrze co ze juz to przechodziłam

co tu tak dziziaj cicho, już normalnie monolog zaczynam prowadzić :-(

Ostatnia edycja:
lamia,to znaczy,że nie jestes teraz zarażona ale w przeszłości przebyłaś zakażenie :-) maluszek będzie chroniony Twoimi przeciwciałami :-)

Cześć kobitki :)

Do mnie zaraz przyjedzie geniusz mający działalność i nie pamiętający o terminach podatków, a myślałam że jak ostatnio musiał ogrom kasy naraz wywalić to będzie miał nauczkę. Ale jego problem ;)

Mnie też włosy wyłażą właśnie widzę że sama nie jestem. Śpię dziś na stojąco.

Dobry!
Neciuszka dzięki za eska:) A czujemy się średnio na jeża, ni dobrze ni źle. Strasznie spię i mam wrażenie że połowę jak nie więcej zycia przesypiam. Normalnie takie jakies jazdy mam. Ale wymysliłam se zajęcie(i tu proszę się nie śmiać). Robię listę pytań do facetów. Ma któraś jakies pomysły, o co można by zapytać faceta?

Fifka, Donia, Atanku śliczności brzuchy macie. Mnie się wydaje, że mój ten nizej oczywiście stwardniał i się troszke wypuklił. I to chyba własnie juz od ciąży bo przez ostatnie dwa dni mało jem i schudłam.

reklama
Co za człowiek oczywiście się spóźnia. A ja marzę żeby wskoczyć spowrotem pod kołderkę i jeszcze się zdrzemnąć, kuchnię posprzątać muszę.

dziurka a na kim badania prowadzić będziesz :-) ja tak myślę żeby się zebrać w sobie i porządek z ciuchami zrobić co się nie dopina i wogóle ciasne na strych wywalić, bo garderobę muszę uzupełnić nieco.

Ostatnia edycja:
Do góry