zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Zrozumiemy, ale szkoda, żebyś odchodziła :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrozumiemy, ale szkoda, żebyś odchodziła :-(
Kochana zrób koniecznie w tym cyklu badania, idź na prolaktyne i po owulacji na progetsreon, tylko nie przegap. prolaktyna w 3 dniu cyklu. Jak będziesz miała wynik to zobaczysz co i jak i w razie czego idź do gina i myslcie, kombinujcie. I na ciebie przyjdzie pora, nie ma tak, że jedne walczą z bólem cycorków, mdłościami, rzygankiem, a inne to omija o nieeeeee. Zycze ci jak najszybciej tych dolegliwości ;-) i trzymam kciuki &&&&&.Wiem, ale z każdym miesiącem coraz gorzej to przechodzę... i dziwne myśli się kołaczą teraz w mojej głowie... Zawiodłam siebie, myślę, że męża też i to kolejny raz... Ktoś może powiedzieć "ale 6 m-c to nie jest długo"... ale dla mnie to wieczność... bo ja odliczam każdy dzień i modle się, gdy zbliża się @, żeby jednak nie przyszła...
Sun kobito, czy takim gadaniem "na co mi dziecko" nie spinasz się w tych staraniach? Bo to właśnie tak jest, co miesiąc się nie udaje, a Ciebie nagle dopadają ogromne wątpliwości po co? Błąd!!! Przestań tak ciągle myśleć. Takim sposobem robisz sobie krzywdę. Zrób sobie wolne od takiego myślenia kompletnie na parę miesięcy, a gwarantuje, że do dwóch miesięcy zajdziesz w tą upragnioną ciążę.