wrześniowa
Fanka BB :)
Cześć! Wpadłam tylko na chwilę i patrzę a tu jakieś zmiany na bb ;-) My już po chrzcinach, rodzinka się rozjechała do domów...a u nas zamiast być lepiej jak to mówią, to od chrzcin totalny koszmar 
już mi brakuje sił dziewczyny...im Wojtuś starszy tym więcej marudzi i tym większy kłopot. Już nie wierzę w to, że to tylko do trzeciego miesiąca. Koszmar. Nadrobię Was może dzisiaj to się odezwę, teraz zmykamy na wizytę do pediatry.

już mi brakuje sił dziewczyny...im Wojtuś starszy tym więcej marudzi i tym większy kłopot. Już nie wierzę w to, że to tylko do trzeciego miesiąca. Koszmar. Nadrobię Was może dzisiaj to się odezwę, teraz zmykamy na wizytę do pediatry.
Budzicie dzieciaczki co 3 godziny na karmienie czy dajecie im pospać i czekacie aż same się obudzą?? Spotkałam się z różnymi opiniami , położne kazały wybudzać a pediatra w szpitalu nie, zgłupieć można. Jagoda do tej pory była przyzwyczajona do określonych pór karmienia i wybudzała się sama, a dziś to świat z głową.
bylam w szoku jak zobaczylam zegarek.
Kurcze karmię piersią, a po każdym porodzie bardzo szybko @ dostaję
Kurcze będę musiała w końcu po tabletki iść, bo niby chcę czwarte dziecko, ale może nie tak od razu ;-) Z drugiej strony tabletki to dla mnie zło konieczne