MaMicurina
Fanka BB :)
Zmierzylam sie i ja :-) 89 brzuch i 0,6 kg plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jedna nie przytyła prawie nic, druga 3 kg
jedynym pocieszeniem dla nas (obydwie zaczynamy 21 tydzień) jest to że mamy jedne ze starszych ciąży Mata czytajac inne dziewczyny nie wiem jak Ty ale mi aż głupiojedna nie przytyła prawie nic, druga 3 kg
jedynym pocieszeniem dla nas (obydwie zaczynamy 21 tydzień) jest to że mamy jedne ze starszych ciąży
dziewczyny w ciągu najbliższych 3-4 tygodni możecie spokojnie nadrobić nasz przyrost wagi
tzn mój to nie lada wyzwanie bo już jest 66 (wyjściowa55-57) kg
ale jak się postaracie :-):-):-):-):-):-):-)

Lina ale ja się nie przejmuję, że ja aż tyle przybrałam, czy mam tyle w pasie - po porzedniej ciąży uz nie byłam drobna kobitka to i z dodatkowymi kg i cm sie łatwiej pogodzić ;-) poza tym wiem, że to dla maluszka tak rosne, więc luzik. Będę się martwić jak urodzę ;-)![]()
W sensie, ze było mnie itak za dyzo wiec oddatkowe kg czy cm nie martwia mnie wogole ;-) Natomiast jak nigdy po ciazy mam motywacje by spasc jak tylko nisko sie da z waga i byc sexy mamą a nie wielorybkiem
A to w sumie tylko 1-2 cm w 2 tygodnie a wizualnie wydaje sie diametralnie inny
a zreszta co ja sie tam znam na obwodach ile to duzo ile to malo 

oj takMaMicurina jesteś dopiero w 16 tyg, za parę dni możesz gwałtownie ruszyć do przodu![]()
jestem tego swiadoma