reklama

centymetry i kilograny na "+"

ja tez się coś boję wejść na wagę ostatnio... aaaaale co mi tam.
idę sprawdzić ;p

------------------
eeee.. +7kg
z 63 startowałam niby a teraz jest 70 kg.

Myslałam, ze więcej będzie.

Przestałam się obżerac jak szalona i w koncu jem ładnie ...
półtora kilo przez 2 tyg przybrałam w sumie.

------------------
http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-wagi-w-ciazy/

i
po co ja sprawdzalam wage wg. jakiegos smiesznego kalkulatora? ahaha.
waże tyle ile powinnam wazyc w 24 tyg. - tj wg. tego kalkulatora.

a phi;p

mam nadzieję, że nie przybiore więcej niz 20 kg.. no ale to tylko nadzieja. Niech będzie i 30 byleby małe zdrowe było i mialo wygodnie;p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy Wam się też włączył syndrom połowy drugiego trymestru??? Ciągle głodna chodzę... zjem obiad i godzinę później znów czuje lekki głód - staram się ograniczać i jeść z głową - typu kanapka zamiast kawałku ciasta ale mimo wszystko ;-);-);-);-) I za chwilę przekroczę prawdopodobnie kolejny kg - już mam 67.8 także blisko mi, blisko - nie wiem może to woda w ogranizmie się zatrzymuje bo ja już nie wiem - jem zdrowo i małe porcje - bez szaleństw a w ciągu tygodnia 1.5 kg by mi doszło? To już jakiś żart lekki chyba :blink::blink:

spokoooojnie. Ja też głodna non stop. :) Dzidzia energii potrzebuje to sie organizm upomina. staram sie jesc często, ale niewiele. na przegryzki mam tzw "styropian" i kukurydziane chrupki (najczesciej podjadam w nocy) :P

a co do wagi..mi w jednym tygodniu przybrało się 1,8 kg ;-) - narazie było to jednorazowe - tak bywa.
Co do wody w organiźmie - powiedz o obawach lekarzowi - obejrzy Cię;-)))

Angel ja przyjelam taka sama taktyke tez sie nie waze:-)Waza mnie tylko na wizytach u lekarza:-)

Hehe no ja nie wiem jak to bedzie po powrocie do UK - zawsze mi sie wydawalo ,z e pilnuje sie przyrostu wagi a u GP ( lekarza rodzinnego ) mialam na wadze w ciuchach 4 kg mniej :confused: Na poczatku, potem schudlam 2 kg i tak trawalo do wyjazdu, a polozna raz jak byla to wazac mnie dodala 1 kg mimio tego co jej powiedzialam! ( wazylam sie sama ). Potem juz do 15 tygodnia nic.. Wiec teraz wroce z jakims przybraniem słusznym wkoncu bo wroce w 24 tygodniu :D
GP to wogole jak jakas inna waga bedzie i mnie zwaza bez przeklamywania to pomysla ,z e spaslam sie jak tucznik ( dodajac 4 kg ktore od poczatku mi ukradli :crazy: ).:-D

hehe nie no smiesznie wogole wagi nie mam prowadzonej w tej ciazy..

witajcie laseczki aaa u mnie dziwnie niewiem czy to normalne ale waga stoi w miejscu raz sie ważyłam to 59 a teraz 58 a zaczynałam od 57 i tak co patrze to 58 i 58. Już połowa bedzie , brzuch rośnie a waga stoi a jem sporo :) ale cos czuje że jeszcze przybędzie wagi :);) :-D

reklama
kamilaedi mi też się tak marzyło jakieś 15 kg maksymalnie ale teraz już mam +8 kg (licząc od 6 tc a od czasu sprzed ciąży +10)... ;-);-) także będzie cyrk :-):-):-) i Mamusia się turlać będzie a nie chodzić :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry