witam znad kawy, nocka przespana, ja do 8.40 a mala do 8h chociaz slyszalam jej gadke wczesniej.
MINIU ucmokaj CASPERKA od cioci Dziuli z okazji roczku!
))))))))))))))))
ELWIRKA- a nie mowilam ze to zebiska?? bylam tego pewna. zapodaj przeciwbola profilaktycznie malutkiej wieczorem zobaczysz zmiane.
SARISKA - nasza DAGISU sie ohajtala i weselicho bylo tyzzz
)ale moze sama zainteresowana zda relacje z przebiegu
))))
HAPPY najwazniejsze ze twoje slonko ma sie lepiej po tych inhalacjach.
a moje dziecko dzisiaj spalo chyba na koldrze:/// jak przebralam rano to nozki i dupka zimne byly jak sopelki. za to stan jej czupryny po obudzeniu....jak uczesalam to nadal wyglada jak Szopen po nieudanym koncercie, wszystkie wlosidla stercza az smiac mi sie chce. co ona w yprawiala w nocy to nie wiem.... wlasnie swoj pokoj demoluje...
a wlasnie...DAWIDOWE cos wczoraj nei bylo??? czy to ja zglupialam??
dzis do pracy na 16h wiec spokojnie
))
MINIU ucmokaj CASPERKA od cioci Dziuli z okazji roczku!
ELWIRKA- a nie mowilam ze to zebiska?? bylam tego pewna. zapodaj przeciwbola profilaktycznie malutkiej wieczorem zobaczysz zmiane.
SARISKA - nasza DAGISU sie ohajtala i weselicho bylo tyzzz
HAPPY najwazniejsze ze twoje slonko ma sie lepiej po tych inhalacjach.
a moje dziecko dzisiaj spalo chyba na koldrze:/// jak przebralam rano to nozki i dupka zimne byly jak sopelki. za to stan jej czupryny po obudzeniu....jak uczesalam to nadal wyglada jak Szopen po nieudanym koncercie, wszystkie wlosidla stercza az smiac mi sie chce. co ona w yprawiala w nocy to nie wiem.... wlasnie swoj pokoj demoluje...
a wlasnie...DAWIDOWE cos wczoraj nei bylo??? czy to ja zglupialam??
dzis do pracy na 16h wiec spokojnie