dorisday2512
Fanka BB :)
rysia a jak tam CV?? Napisane? ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda tylko że u mnie zdjęcie nie będzie tak piekne jak u Ciebie
)
a co do Twego zdrowia to ja też wcześniej pytałam-żeby nie było że nie pomyślałam!!!

;-) Młoda tak mnie wykańcza, że mam ochote ją w szafie zamknąć. Nauczyła się słowa "idę" i jak coś robi nie takiego co powinna to mówi "idę" a na moje "nie, nie idziesz" zaczyna się śmiać i.....idzie (a raczej raczkuje) dalej
poza tym nową opcją jest też "brrum, brrum" i od 30min. nic innego nie słyszę, bo to "brrum" to znaczy "matka pchacz się zaklinował - HELP" aaa co by nie było za kolorowo jest jeszcze czyszczu/ czyszczu wszystkim co znajdzie/ wygrzebie więc np. przed sek. bielizna D. w wannie (mokrej) wylądowała, bo Alicja czyszczu/czyszczu uskuteczniała a ja akurat przez tel. rozmawiałam
bosz. Psotnik nie dziecko. D. na nią milusio per. pokrako mówi bo inne określenie nie pasuje już teraz. Aaaa i mamy pierwsze 3 kroczki 

kto mi powie ile czasu od pierwszych trzech do pełnego dreptania mniej więcej mija
bom ciekawa jak tra la la. 
ale za to widzę, że ELWIRKA w końcu wyspana. super!
jak Ty dajesz z tym wszystkim radę kobieto? energi masę przesyłam i mam nadzieję, że w końcu oda Ci się zwolnić i odpocząć, bo ileż można?

Odnośnie zamkniętego to hm jakoś kiedyś był dla mnie bardziej zamkniętym niż teraz i w sumie to mi się totalnie obojętne stało, czy coś tu czy tam piszę. I tak praktycznie te same osoby to czytają ;-) a skoro sama się tam nie uzewnętrzniam to jakoś tak mam umamione w tej głowiźnie, że nie wypada mi sie tam wypowiadać. Ot taka pokrętna logika.
co otworzę nową stronę to się okienko pojawia. Aaaaaa nerwicy przez to dostanę.