reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka mi na razie przeszło podsypianie w dzień,ale za to zdarza mi się zasnąć po 19:00 przy karmieniu Oliwii...Ja mam malutką tuż przy drzwiach od tarasu,więc śpi w wózku nawet jak juz ciemno i zimno.U nas to jedyny sposób,bo w domu przy Fabianie raczej nie ma takiej możliwości;-)

Myszko kurka gratulacje dla męża:-) I dla Ciebie za cierpliwość;-) Ma Twój mąż przymusowy trening dla swojej słabej silnej woli;-)

reklama
Witam:)u nas dzis cudna pogoda :) wiosna:)
Madziu ale przynajmniej odwiedziłaś morze i trochę odpoczełaś :) Ale Jula pewnie tęskniła za mamą?? ps. widziałam Fotki super!!!!:tak:

Mysza nie trzeba wiele aby żelazko przypadkiem uległo uszkodzeniu hahha i jestem pelna podziwu dla meza za 6,5 kg i za podjętą walkę.

Dziwczyny ja wyjsc z prania nie moge , tydzien nie prałam i tyle mi sie tego nazbierało że nie mam juz gdzie wieszac:sorry2:

Myszqa fantystyczny wynik 6,5kg w 9 dni:szok: Gratuluje wytrwalosci i Tobie i mezowi. I powodzenia w dalszym zrzucaniu kilogramow:tak:

Aniu moja tez spi zaraz przy drzwiach, wiec mam na nia ciagle widok. W domu tez spi bez problemu, tylko ze my mamy duza chate i sypialnie na gorze, a z Fifim siedze na dole, wiec nie slychac tak halasu. Zreszta Zuzia jak ma spac to spi, nic jej nie przeszkadza. Co do tego zasypiania przy usypianiu wlasnie dlatego nauczylam mala zasypiania w lozeczku i szybko oduczylam usypiania przy cycu, bo bylo dokladnie tak samo jak u Ciebie, ze godz 20 a ja juz spalam.

Asiulka u mnie by to nie pomogło i nic by nie zmieniło.I tak walnęłabym się do łóżka i spała...;-)

u
już się suszy:-):-) jutro odeślę poskładane,ale prasować nie będę:-D

Myszqo gratulki dla męża ,ale Tobie to ta przymusowa dietka chyba nie potrzebna:no::-D jak wytrzymujesz z dwoma chopami non stop?:confused::-D

Asiulko i Aniu zazdroszczę Wam tarasów, ja nawet balkonu nie mam a Bianka spała mi tylko na dworze jak była mała, więc zima-mróz a ja 6 -7 godz laziłam z wózkiem po dworze (3razy dziennie po 2 godziny:-() bo w domu spała po 15min a potem pół dnia płakała więc wolałam spacery. Mój B do tej pory mi wypomina ,że wcześniej to miałam luzik "nic tylko spacerki" - kus..wa:crazy::wściekła/y:

Dzień dobry:-)

U nas juz posprzątane,chłopaki malują garaż,Oliwia śpi,a ja mam chwilę spokoju zanim pranie się wypierze.Później zakupy.

Kankiya mam koleżankę,która miała to samo.Zawsze spotykałam ją na mieście,na spacerach.Szłam do domu,wychodziłam po dwóch godzinach,a ta dalej:-p Bo jej córka spała tylko w wózku...Nawet na balkonie nie dała sie oszukać.Nie powiem żeby było tak do końca wesoło,ale koleżanka się śmiała,że ma przymusowe zrzucanie kg,więc zawsze to jakiś pożytek;-)

Witam sobotnio

Aniu to szczerze współczuję koleżance, fajnie jest pospacerować,ale nie wtedy kiedy robota w domu stoi a wiadomo,że przy śpiącym dzieciaczku najlepiej nadrabiac zaległości

Bianka jednak chora, może do poniedziałku troszku się podleczymy:-(

reklama
witajcie sobotnio...ale piękna sobota nam się szykuje...my już po śniadanku zaraz zmykamy na spacerek....a później na obiad do teściówki
yes2.gif

Ja już powoli kupuję prezenty na gwiazdkę...dla Julci już mam..
macie jakieś pomysły na resztę rodzinki???

i jeszcze mam pytanie do mam przedszkolaków i przedszkolanek...co można kupić dzieciakom na Mikołaja w przedszkolu....jestem w trójce więc mam dodatkowe zajęcie na najbliższe dni
p.gif
embarrassed.gif

miłego dzionka

Kankiya
zdróweczka dla Bianeczki!!!!

Do góry