reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Jejku znowu smutne wiadomości

madziarra 21

smutno mi, wiem jak to jest bo też już przez to przeszłam, tulę mocno!

Hej neidawno wróciłam z wizyty u gin. Wszystko jest ok i schudłam 1 kg !! :) Szok bo objadam sie slodyczami jak glupia:D
Dowiedzialam sie ze na przeziębienie 3 razy dziennie rutinoscorbin i raz dziennie wapno :p
cieszę się,że wszystko dobrze i gratuluję spadku wagi, u mnie z pewnością jest już wzrost:no:

gosikkk
ja też chcę metkę i tatara i carpaccio do tego i piwo i wino:-D

katrina115
wow! z tą różnicą 22 lata to pobiłaś wszystkich, ale czad!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maminakarierowiczka

czekam na dobre wiadomości!!

A ja mam jakiś dzień wątpliwości. Piersi mniej bolą, nie biegam tak często siku jak przez ostatnie dni, nie mdli mnie. I oczywiście od razu mam niepokój ze coś nie tak. Zwariuje do czasu tego USG.:no:

Kurczę ja mam tak samo dziś...

a ja dzis powinnam drugi okres dostac i jakos tak nie swojo sie czuje i cos mnie dzis mdli :(, a wymyslilam sobie dzis ognisko bo wiecie porzadki na ogrodzie, duzo galezi owocowych do spalenia i takim to sposobem bedzie dzis kielbaska z ogniska i pieczone ziemniaki :-)
a tez juz mam ochote na tatara, jajko na miekko i piwwwwkkkkkoooo :-(

Mam dobre wiesci- Robal ma 14mm jutro rozpocznie 9tydzien, bije mu serce jak dzwon , widzialam kregoslup i raczki.
Moj maz zwariowal jak usluszal serduszko
Jestem szczesliwa

Mam dobre wiesci- Robal ma 14mm jutro rozpocznie 9tydzien, bije mu serce jak dzwon , widzialam kregoslup i raczki.
Moj maz zwariowal jak usluszal serduszko
Jestem szczesliwa
To super:) Cieszę się Twoim szczęściem :) I po co było się tak martwić i stresować?:) Buźka

brawooo !!!! ale się cieszę !!!

ja w poniedziałek mam nadzieję to samo zobaczyć :-)
Na pewno zobaczysz to samo :)

a ja dzis powinnam drugi okres dostac i jakos tak nie swojo sie czuje i cos mnie dzis mdli :(, a wymyslilam sobie dzis ognisko bo wiecie porzadki na ogrodzie, duzo galezi owocowych do spalenia i takim to sposobem bedzie dzis kielbaska z ogniska i pieczone ziemniaki :-)
a tez juz mam ochote na tatara, jajko na miekko i piwwwwkkkkkoooo :-(
oj jak zazdroszczę własnego ogródka gdzie można zrobić ognicho i kiełbaski i ziemniaczki aaaaaah :) az dostalam jakiegos slinotoku:)

reklama
Do góry