reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy....:) oj tak... ja wykorzystuję ostatni tydzień wolnego - dziś IKEA i upichciałam właśnie obiadek (placki ziemniaczane z sosem grzybowym i poledwiczkami:). Teraz czekam na Moje Kochanie aż wróci z pracy:) Jutro ostro zabieram się za prawko, muszę wkońcu zdać te cholerne testy i zacząć jeździć! Zabijam czas, dzięki temu nie dumam za dużo, odpoczywam, ładuję bateryjki.... Za tydzień we wtorek idę do nowej Pani gin... mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że niebawem też będę narzekać na mdłości i włosy na brzuchu:D

Buziaki!

Ostatnia edycja:
nanulika rob to prawko zebys zdazyla bo od lutego chyba sa zmiany i testy beda duzo trudniejsze. moje obydwie siostry sie teraz spiesza zeby zdazyc:)

alijenka trzymam kciuki!

witam nowe mamusie, nie wiem ile nas juz ale az trudno zliczyc:)

ja mam usg genetyczne 19 listopada, strasznie sie boje, jeszcze tyle czasu...
co do wlosow to zmian nie zauwazylam, a sikanie owszem, nad ranem. a wczesniej nigdy nie musialam wstawac

a co do wagi, przytylam kilogram na razie, z tego co widze to wszystko w talii sie gromadzi:/ tu macie kalkulator ile powinno sie przytyc: http://www.kidspot.com.au/weightgain/pregnancyweightgain.asp

Ostatnia edycja:
No ale mam chyba jakiegoś tasiemca w zoladku bo non stop jestem glodna. Zwariować można.
Ja też tak mam. Ledwo coś zjem a już czuję ssanie w żoładku!:szok:

B_margot nic nie tracisz wstając w nocy na siku, ja chodzę 2 razy i to jak w budziku raz między 1:30 a 2:00 a drugi raz przed samą 6 rano, ostatnio nawet pisałam że mąż już budzika nie nastawia taka jestem punktualna ;-)
Dokładnie! Ja chodzę siusiu zawsze o 4.30 jak Małż wstaje do pracy. W niedziele nie szedł a ja się obudziłam do kibelka o 4.26 :tak:

pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy....:) oj tak...
Doskonale Cię rozumiem. Zanim nam się udało spędziłam długi czas na tym forum "na staraczkach". I czułam dokładnie to samo, gdy dziewczyny po kolei zachodziły w ciąże a ja nie... Śmieszne, ale i smutne...

co do ciemnych wloskow na brzuchu to mi sie pojawily w kolo pepka w pierwszej ciazy i lekarz mi powiedzial wtedy taka ciekawostke ktora sie zreszta sprawdzila ze to przez chormony meskie jakie produkuje dzidzius i jesli tego chormonu jest wiecej to prawdopodobnie bedzie chlopiec i tak tez bylo :tak:pozniej te wloski mi zjasnialy a teraz jak na razie ich nie widac:-)

reklama
Cześć Dziewczyny - ja miałam tak bardzo zajęty weekend, że nie miałam czasu zaglądać na forum, a jak dziś się zalogowałam, to od rana czytałam wszytskie zaległości. Chyba czerwcówki są najbardziej aktywnymi mamuśkami na całym forum.

Witam wszystkie mowe mamusie!

Moje włosy na nogach też szybciej rosną i przy okazji zauważyłam również delikatne owłosienie na brzuchu. Pixy mam nadzieję, że twoja teoria się sprawdzi i w czerwcu urodzę chłopaczka.

Nanulika ale mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane, no chyba znów wyląduję w kuchni! Trzymama Kochana kciuki i pewnie już na walentynki będziesz fasolkę miała pod sercem :-)

Do góry