reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
NIOO jestem :-)
Wróciłam z USG wszystko w jak najlepszym porzadku, tetno 163, 8t 4d zas mam zmiane terminu porodu :-), wkleje zdjecie w zdjecia naszych fasolek choc nie bardzo mam je wyrazne :-(, nastepny termin 1 grudnia badanie przeziernosci karkowej.
Dzieki Wam kochane za trzymanie kciukow i wspieranie na duchu tak sie balam tego usg, a nastepny strach w 12 tygodniu :-(

Super wiadomosc:-)

alijenka to mamy podobnie.ja tez dzisiaj bylam na usg u innej gin,bo pamietacie jak Wam pisalam 2 tyg temu,ze widziala tylko pecherzyk w 7 tyg i chyba na serio jakis sprzet do d. tamta miala,bo dzis wyszedl 8tydz 3dni,serducho bije 178/min,jest ok,tylko ciaza o tydzien mlodsza niz z om,troche to gin zaniepokoilo,ale nastepne badanie 3 grudnia,tez na przestrzen karkowa. No to juz mi ulzylo troche... Poza tym chce wam powiedziec,ze caly czas was czytam na biezaco,ale tak sie zle czuje,nic nie jem i nie mam sily odpisywac.

Dziewczyny jeszcze jedno, chciałabym wam coś napisać o samym forum. W przyszłości będziecie tu na pewno zamieszczać zdjęcia swoich dzieciaczków, proszę uważajcie. Pojawiają się tu osoby podszywające się pod przyszłe mamy, na styczniówkach była taka osoba o nicku blondi80. na szczęście dziewczyny rozszyfrowały tę osobę (była chyba jeszcze jedna). Jak już lepiej się poznacie, zaczniecie wymieniać się fotkami, bardzo prywatnymi wiadomościami to może dobrze by było gdybyście w przyszłości założyły wątek zamknięty, na który dostęp będą miały tylko zaufane osoby. Do mnie dotarło to niestety zbyt późno i zamieściłam zdjęcia Miśka na otwartym, a teraz zastanawiam się czy gdzieś w necie nie krążą.
Nie gniewajcie się, że o tym napisałam, nie jest moim zamiarem zasiać między wami ziarnko wątpliwości. Chciałam jedynie, abyście w przyszłości chroniły swoją prywatność i waszych pociech.
Trzymajcie się cieplutko i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego:-)
To prawda! Jestem na forum bb już dłuższy czas i kilkakrotnie spotkałam się z tzw "trolami". Najlepsza była laska podająca się za przyszłą mamę trojaczków. Zamieściła fotkę usg robioną rzekomo w 7 czy 8 tc na którym dzieciaczki miały wyraźne rączki i nóżki!!!:sorry2: A później nagle się okazało, że niby poroniła i zniknęła.
Inna sprawa była taka, że ktoś się włamał na profil jednej dziewczyny i pokasował jej zdjęcia dzieciaczków!
Tak więc trzeba uważać i założenie wątku zamkniętego to całkiem dobry pomysł :tak:

Maćku - ja sałatkę grecka choć uwielbiam nie jem podobno nie wolno nam jest sera fety :-(
Można fete jeśli jest z pasteryzowanego mleka, a większość jest. Sprawdź na opakowaniu, zawsze jest informacja

EDIT
Przepraszam, nie zauważyłam, ze juZ napisalyscie o fecie;)

Ostatnia edycja:
Poza tym chce wam powiedziec,ze caly czas was czytam na biezaco,ale tak sie zle czuje,nic nie jem i nie mam sily odpisywac.

Ale ulga, myślałam, że tylko ja się tak źle czuje. Mdłości mam 24h na dobę, jest mi cały czas słabo i źle. Na nic nie mam siły a tu się trzeba Hanią zajmować ;-)

hej też byłam dziś na usg..widziałam naszą dzidzie.serduszko jak bije.coś pięknego..wszystko w porządku jest i to mnie cieszy...następne usg 5 grudzień:D:Dpozdrawiam

reklama
cześć i czołem!!!

Ostatnio coś zapracowana jestem i czas na poczytanie mam dopiero wieczorkiem, ale wtedy na spokojnie nadrabiam lekturkę.

mamina - wiesz te terminy to i tak są orientacyjne, bo czasami rzeczywistość nieco odbiega od terminów. Ja przy tej młodszej córce miałam poślizg 10 dni - prawie na siłę ją wyciągali, bo u mamy dzidzi było tak dobrze... hihi

Do góry