reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

ida,ja bym kombinowała na Twoim miejscu:-p;-):-D.W końcu te choroby to nie taka znów straszna sprawa,a skoro im później,tym lepiej,no,to...;-)

reklama
U nas w przychodni jak byłam pytać o tą szczepionkę to zaraz jak Łukasz skończył rok byli mu chętni ją podać, ale mi się nie śpieszyło i nadal nie śpieszy. Na pewno w tym roku nie będę na to szczepić.

Ida gratki wagowe dla Inki:-) Inka cięższa niż Łukasz heh:-). Ja bym pokombinowała na Twoim miejscu, przecież grudzień to typowa pora na choroby i nic w tym dziwnego :)

No,u nas tez chcieli ją szczepić i to jeszcze przed roczkiem:szok::no::crazy::baffled:.Ale się nie daliśmy:-p.Pewnie jak teraz pójdziemy,to będą molestować...a,co tam:-p:blink:

Idusia u nas był odstęp niecałych 2 miesięcy, a trzecią dawkę mamy podać po roku od poprzedniej ( a ja of kors odczytałam że to po roku czyli po ukończonym roczku niuńki...ehh....starzeje sie :ninja2:)
ja bym na Twoim miejscu odwlekała ;-)

aaaa i gratulacje wagowe dla Misi! , moja dziś w ubranku i pampku ważył całe 8,600 :-p tak więc gonimy, Was, gonimy :-)

Alicja super, że z ciemiączkiem jest wszystko ok :-)
Fajnie, że macie takich lekarzy u siebie i wszystko wyjaśnili.

Ida super, że i u Was dobre wieści odnośnie ciemiączka, że jednak odwlekliście tamto szczepienie.
Waga Michalinki cudna :-)
Na pneumo jeszcze nie szczepiłam ale u Nas około 280 zł kosztuje.

u nas w stanie "surowym" zważyli:rofl2:w szoku jestem bo kilo od ostatniego ważenia we wrześniu przybyło:szok:
a co do pneumo to my teraz zaczełiśmy, czyli jedziemy na 2 dawki, i pytam bo nie wiem czy ten priorix pomiędzy dawkami nie zrobi za dużej przerwy w pneumo:baffled:
a michał był tu ostatnio, dziewczyny? bo kwestia vit.D mnie ciekawi:tak:

reklama
witam.No ja niestety nie wiedziałam o tym że te szczeienie tak działa:crazy: nikt mnie nie poinformował no i zaszczepili małego pod koniec pażdziernika:baffled:.Teraz to będe się stresowała:angry:
Miałam zaufanie i pomyślałam że skoro wzywają to tak trzeba:zawstydzona/y::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry