reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Powiedz mi czy pytałaś dzina czy te badania na NFZ po dwóch poronieniach to przysługują bezpłatnie? Też byłabym zainteresowana.

tialana mnie też zastanawia brak brzuszka, jesteśmy w podobnym tc więc daj znać jak ci tylko wyskoczy:-)

Ja nie musiałam pytać, bo mój ginekolog zaproponował mi te badania sam. Pewnie w pomorskim nfz są jeszcze pieniądze i dlatego. W czwartek będę miała więcej szczegółów, więc dam Ci znać.

reklama
nanulika dałabyś po kawałku a nie kusisz!
Wy zanim się obejrzycie będziecie sie pakowały do szpitala a my z nanuliką będziemy Wam murzynki z kokosami przynosic :D
tere fere, obiecanki cacanki:-)
Ja też uciekam, stersik przed jutrem się odezwał i dołączył płaczek. A mąż daleeeko.
Spokojnej i mało zabieganej (w wiadomym kierunku) nocki życzę

własnie odeszłam od kibelka to juz 3 wieczorne rzyganie , 4 ogolnie... czy to napewno wszystko ok? wszedzie mowi sie o porannych wymiotach i mdlociach mnie zawsze trafia od poludnia po wieczor?!?!?!:(((

własnie odeszłam od kibelka to juz 3 wieczorne rzyganie , 4 ogolnie... czy to napewno wszystko ok? wszedzie mowi sie o porannych wymiotach i mdlociach mnie zawsze trafia od poludnia po wieczor?!?!?!:(((

U mnie tez mdlosci zaczynaja sie gdzies od 12tej i tak do poznego wieczora:tak:i im mniej jem tym gorzej :tak:. No ale coz taki urok ciazy:tak:

witam po dłuższej przerwie, widzę że temat żygania więc mogę się przyłączyć-u mnie nie ma znaczenia pora dnia ani nocy ale to prawda że im mniej jem tym jest gorzej więc się zmuszam bo apetytu nie mam wcale

rruurrkkaa - miło nam Cie tu widzieć!!! kiedyś jedna z dziewczyn zauważyła, że założyłaś ten wątek i ślad po Tobie zaginął...

Miłego Dnia :)
Katrina masz termin na 30 maja? Pytam bo Twoja ciąża o 2 dni starsza od mojej patrząc na suwaczek a ja mam na 1 czerwca:D chociaż sprawdzalam na kilku roznych suwaczkach to kazdy pokazywal inaczej :p pomimo ze wpisywalam te same daty

Ostatnia edycja:
reklama
Hallo śpioszki! Czy któraś z Was też dzisiaj idzie podglądać maleństwo? Ja mam takiego małego stresika, że spałam tylko 4 godzinki i już myślami jestem w przychodni... a tu do prawie 14stej trzeba czekać:-(

Do góry