reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej Kochane:)
ja jak zwykle w biegu więc na bb czasu brak....ale informuje Was ze @ dostałam więc jak narazie (nie)stety mamusią po raz kolejny nie będę więc Sarisko nie potowarzysze Ci "brzuszkowo":)Przeczytałam właśnie że nie tylko moje dziecie tak późno chodzi spać...wczoraj usnął przed 24 i ostatnio mimo chęci nie da się go wcześniej położyć a więc Renata witaj w klubie dzieciaczków nocnych marków:)
Dziulka gratki dla Leane-super że już tak sprawnie raczkuje.Nawet się nie obejrzysz a będzie śmigać na nogach:)
Mamaagusi poprawy humorku życzę:)
Dagisu sto lat!!!
Alicja miłego "urlopowania" się u rodziców:)
Makucku a więc że masz dzień wolny od pracy to życzę Wam miłego obijania się w trójkę przez cały dzień (weekend):)

a teraz czytam dalej cośta napisały kilka stron wstecz....:)

Natolin z tym zatrzymywaniem się autobusów daleko od krawężnika mnie też mnie wpienia. Szczególnie jak musze zejść z krawężnika przejsckawał z wózkiem i zastanowić się jak mam wnieść wózek bo ludzie się nie kwapią. Tym bardziej że autobus nieskopodłogowy i sama sobie świetnie daje rade, ale oczwiście wtedy ak kierowca jest inteligentny. Już pare razy pisałam do ZTM skarge i dostałam przeprosiny oraz zapewnienie że kierowca został poinformowany jak ma wstawać.
Z klapsami mam pododnie. Jestem jak za karaniem a klaps to juz ostateczność i mam nadzieje że do niego nie będzie potrzeby.
A o tym batonie całkiem zapomniałam. Ale oczywiście jak sobie przypomniałam to natychmiast naprawiłam błąd i już nie mam zakonsporowanego.

Happy a ja jeszcze nie jadłam tych marcinkowskich rogali i jakoś mnie nie kręca. Może dlatego że ja nie przepdam za drodźówkami i takim rzeczami.

wioli to ja już wtdy wole mieć sprzątaczke niż kucharke a szczyt marzeń to gosposia która nie dość że posprzata i ugotuje to jeszcze uprasuje.

Laura dziś wstała o 4 i pospała po śniadaniu 20 minut. Szkoda jej tracić czas na nowe zabawki.:szok::baffled:

aaa odnośnie gotowania to łącze się z tymi mamusiami które tego robić nie lubią...hihi gdybym tylko mogła to tez chętnie zatrudniła bym sobie jakąmś gosposie:)Idąć przykładem Dawidowe mogłaby być to pani taka od wszystkiego po sprzątać też nie lubię...

Dzien dobry

Ja na chwilke poki dzieco spi a musze jeszcze kilka rzeczy zrobic.
Dzisiaj juz na bank jedziemy na basen,mielismy jechac wczoraj,spakowalismy sie ,poczym godzine szukalismy opasek na reke z basenu.:baffled::-D Wszystko przeszulismy i oczywiscie Tomek znalazl w miejscu,w ktorym nawet bym nie pomyslala,ze mogly by byc... Ale chociaz juz jestesmy spakowani wiec jak tylko Tomek wroci z pracy to wyruszamy sie wymoczyc:-) Tylko ciazowo wysypało mi twarz i wygladam okropnieeeee ale coz zrobic...oby szybko minelo

dawidowe,rysia sprzatac to jeszcze moge tylko te gotowanie....jak ja tego nienawidze:no:ja juz powiedzialam mojemu k ze tylko wygram w lotto to zatrudniam kucharke i masazyste zeby mnie masowal 24na dobe ale stwierdzil ze jak wygram to sam moze mnie masowac to konca zycia;-)mnie bartek tez czesto wyprowadza z rownowagi czasem az szalu mozna dostac dlatego daje mu kare i wtedy idzie do pokoju a ja moge odreagowac mam jeszcze cos co mnie odstresowuje ale tego nie polecam bo jest beee

rysia:tak::zawstydzona/y:

wlasnie dostalam smsa moja przyjaciolka urodzila coreczke 2tyg po terminie jeszcze wczoraj byla u lekarza i mowili ze sie nic nie dzieje a tu prosze ale sie ciesze musze zaladowac kato w tel i zadzwonic do niej fajna data 11.11.2011

Ostatnia edycja:
Wioli to mamy ten sam sposób na odstersowanie-chociaż staram się jak mogę ograniczać to cholerstwo (nie lubię jak ktoś pali i strasznie mnie denerwuje że sama jestem tak słaba psychicznie że wróciłam do popalania)

no nic uciekam zrobić obiad (megawypasiony dla kuchennego leniwca) czyli frytki z jajkiem sadzonym i ogórkiem kiszonym:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rysia mnie tez to denerwuje bo niepalilam 3lata i zaczelam znowu ale przyznaje sie bez bicia ze troszke lubie:zawstydzona/y:ja dzisiaj robie zeberka ktorych oczywiscie nie lubie ale moi chlopcy uwielbiaja!mowilyscie ostatnio o rybce i dzisiaj kupilam łososia zrobie sobie jutro pieczonego w foli z maselkiem czosnkowym i pieczonymi ziemniaczkami mniam

Do góry