emiliab
Fanka BB :)
natolin łaaaał!!!!!!!!!! Piękny post
. Co prawda nie ma nic do mnie,ale i tak baaardzo mi się podobuje
;-):-)
Ida dvd do auta kosztuje może jakieś 300-400 zł. My kupiliśmy odtwarzacz jakieś 3 lata temu w biedronce za 280 zł
. To jest przenośny odtwarzacz dvd z możliwością zaczepienia na zagłówek fotela w aucie. U nas się sprawdził,jak jechaliśmy np.nad morze. Fajna sprawa.
Alicja ty nasza specjalisto w robieniu jajecznicy z zamkniętymi oczamy
:-)
czarodziejka absolutnie!!! Żadnego wykluczenia! Cieszę się,że u was dobrze.
rysia dobrze,że,mimo zabawy o 23,udało wam się wyspać. Oby następna nocka była jeszcze lepsza:****
sheeney trzymam kciuki za wizytę u lekarza. A ja chyba nie doczytałam,że 12 kg zrzucił M kani,
bo na pewno mój tyle zrzucił
Co do usypiania dziecka,to u nas usypiam tylko ja. Kiedyś jeszcze,jak Franek miał kolki(boszzzz,jak to daawno było
),to małż mi trochę pomagał. Chociaż jak się tak zastanowię,to usypianiem nie można nazwać położenie dziecka do łóżeczka,czasem podejście doń i podanie smoczka. Franek usypia się sam

. Co prawda nie ma nic do mnie,ale i tak baaardzo mi się podobuje
;-):-)Ida dvd do auta kosztuje może jakieś 300-400 zł. My kupiliśmy odtwarzacz jakieś 3 lata temu w biedronce za 280 zł
. To jest przenośny odtwarzacz dvd z możliwością zaczepienia na zagłówek fotela w aucie. U nas się sprawdził,jak jechaliśmy np.nad morze. Fajna sprawa. Alicja ty nasza specjalisto w robieniu jajecznicy z zamkniętymi oczamy
:-)czarodziejka absolutnie!!! Żadnego wykluczenia! Cieszę się,że u was dobrze.
rysia dobrze,że,mimo zabawy o 23,udało wam się wyspać. Oby następna nocka była jeszcze lepsza:****
sheeney trzymam kciuki za wizytę u lekarza. A ja chyba nie doczytałam,że 12 kg zrzucił M kani,
bo na pewno mój tyle zrzucił

Co do usypiania dziecka,to u nas usypiam tylko ja. Kiedyś jeszcze,jak Franek miał kolki(boszzzz,jak to daawno było
),to małż mi trochę pomagał. Chociaż jak się tak zastanowię,to usypianiem nie można nazwać położenie dziecka do łóżeczka,czasem podejście doń i podanie smoczka. Franek usypia się sam
Kania pisala,ze jej maz schudl w rok bo przeszedl na diete i zaczal cwiczyc.
chyba że takie właśnie sytuacje extremalne bo wtedy mi sie myślenie wyłącza
hmm nie ważne no cóż zdarza się.
a nie było mnie nie całe 2godz a został pod opieką cioci.Jak go zobaczyłam to niewiedziałam od czego mam zacząć ale wykąpałam go już po 16tej.Ja nie lubie jak mi dziecko brudne chodzi po mieszkaniu jakoś tak mi się kojarzy z zaniedbywaniem (chociaż wiadomo jak coś je to sie ubrudzi a zwłaszcza jak sam je bo on nie da się narakmić ale to zaraz go przebieram i myje)
tzn w ogóle nie uznaje zaglądania w moje otwarte strony na lapku a najlepiej jakby do mojego laptopa w ogóle się nie zbliżał i generalnie tak jest