reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

ile ja się tej "mojej" nagadałam:baffled::no:.Raz,pamiętacie,jak się strasznie obraziła,jak ją objechałam,że chora do mnie przychodzi (Amelka maleńka jeszcze była)?No i obraziała się na krótko,bo szybko jak to ona ujęła,"wybaczyła mi":szok::-p

reklama
ja niby jestem, ale nastrój mi się sporo obniżył i nie mam siły pisać ;-( strasznie nie lubię siebie i swojego charakteru i mam już wszystkiego dość. najlepiej jakbym się z ludźmi nie zadawała.

wioli ja też nie lubię tego typu koleżanek. :baffled: Tyle że tutaj chyba potrzebne jest powiedzenie tego wprost, bo z tego co piszesz chyba sama się nie domyśli...
mamaagusi co się dzieje?:-(
kania od czego Cię ten żołądek boli? Jakieś nerwy czy może coś nie tak zjadłaś?
czarodziejka ja też nie raz mam tak samo z mężem! To chyba normalne.
natolin co się stało? eh, nie mów tak!
Rzeczywiście dziś nam tutaj nastroje nie dopisują.

kania nic poważnego. ok. napiszę, że próbuję dojść do ładu z przyjacielem bo wpadliśmy w pułapkę kłótni i cały czas liczę na to że się doagadamy tylko zaczynam mieć wątpliwości czy on tego chce. niestety chyba będzie ciężko...

kania nic poważnego. ok. napiszę, że próbuję dojść do ładu z przyjacielem bo wpadliśmy w pułapkę kłótni i cały czas liczę na to że się doagadamy tylko zaczynam mieć wątpliwości czy on tego chce. niestety chyba będzie ciężko...
Zatem trzymam mocno kciuki, żebyście się dogadali, wątpliwości pewnie oboje macie ale się uda !!! Głowa do góry !!!

Miętka zaparzona :-)

Olena
odezwij się, jak możesz !!!
A gdzie to Doris???
Czyżby do pracy zaspała???
Makuc, Ida, Dziulka, Roxannka, Kroma, Sarisa, Alicja, Elwirka, Dawidowe, Iki obydwie, Cass, Lady, Frogg, Efa, Renata, kogo pominęłam to przepraszam ale gdzie się Mamusie podziewacie ... ????? Dajcie znak, ze żyjecie i że u Was oki :-)

Ostatnia edycja:
witam babeczki :*

mała mi kciukaski zaciśnięte :tak:

Happy tulam cieplutko :* mam nadzieje ze Twój raz dwa wróci i znów będziesz miała go przy sobie :*

nat poprawy humorku życzę :*

wioli oj widze ciężki przypadek z tej koleżanki, ja bym jej powiedziała prosto z mostu że mi to zwyczajnie nie odpowiada. Jak chce sie wygadać to niech sobie na infolinie zadzwoni :/

emiś u Ciebie zupa sama sie robi :-D ? ach Ty to masz dobrze :-p chociaż chwila, u mnie też sie sama zrobiła - teściowa ugotowała :rofl:

ja już po pracy, padam, jeden z chłopców miał "gorszy dzień", nieźle nam dał w kość, psychicznie czuje sie tak zmęczona, że szok. Ide po czekoladę ;-)

reklama
Dzien dobry

My jjuz po drzemce wspolnej:-)
Wiecie co zrobilam w nocy:sorry2: Maly sie obudzil z placzem ,patrze na zegarek ok pora jedzenia,robie jedzonko daje mu a on cos nie chce:baffled: .przez przypadek spojrzalam jeszcze raz na zegarek a dopiero 24.30:baffled: Nie wiem jak ja widzialam inna godzine:-D

kania ziolka na zoladek pij tak tak:tak: ja swego czasu bardzo czesto cierpialam na bole zoladka wiec wiem co to znaczy.

Natolin Mamaagusi lepszego nastroju wam zycze
mala mi kciuki zacisniete

Do góry