• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa,ja raz tak miałam,kierownik,który przeprowadzał ze mna rozmowę,nawet podał mi termin,do kiedy mogę sie spodziewać pozytywnej odpowiedzi.Jak nie zadzwonił do tego dnia,wpadłam w dołek,bo myslałam,że mi nie poszło.A zadzwonił DWA TYGODNIE POTEM ,że jestem przyjęta i tłumaczył się nawałem spraw.Więc nie myśl,że wszystko stracone,jeszcze mają czas.
A może dla spokoju Ty zadzwon tam i zapytaj?

reklama
Efa,ja raz tak miałam,kierownik,który przeprowadzał ze mna rozmowę,nawet podał mi termin,do kiedy mogę sie spodziewać pozytywnej odpowiedzi.Jak nie zadzwonił do tego dnia,wpadłam w dołek,bo myslałam,że mi nie poszło.A zadzwonił DWA TYGODNIE POTEM ,że jestem przyjęta i tłumaczył się nawałem spraw.Więc nie myśl,że wszystko stracone,jeszcze mają czas.
A może dla spokoju Ty zadzwon tam i zapytaj?
Dokładnie, zresztą Efa możesz tam zadzwonić jak bardzo się niecierpliwisz, myślę że będzie to pozytywnie nawet odebrane :-) Gapa ze mnie, Happy napisałaś to, ja szybko myślę zanim jeszcze doczytałam to już miałam na języku...to co Ty napisałaś.

Dziękuję Beti za pociechę :-*. Ale ten szef, co ze mną rozmawiał, mówił, że wybiorą 20 osób i zadzwonią do nich w (miniony) piątek albo w poniedziałek (czyli dzisiaj), bo w środę będzie drugi etap rekrutacji. Nie liczę więc na spóźnione zatrudnienie...

Kaniu, też Ci dziękuję :*

A co do dzwonienia tam, to ten pan wyraził się jasno: to oni będą dzwonić tego i tego dnia do wybranych.

Efa ale z natłoku spraw mogą zadzwonić później :-)
Dzień się jeszcze nie skończył :-)
Pewnie powierzył to zadanie komuś, komu się nie śpieszy z dzwonieniem i dlatego to tak długo trwa.
Bądź dobrej myśli !!!

Czekam na moją Kundzię, obiadek już zjadłam ale tylko sobie podrażniłam żołądek :-) w sensie że dalej głodnammmm. Konia z kopytami pewnie i bym zjadła.

Ostatnia edycja:
laski ja też jestem i witam.

Chorowałam, nie nadaję się do imprezowania, wypiłam dwa piwa i zdychałam dwa dni. Głowa mnie bolała tak, że aż szczęka i ucho.
Wczoraj byłam jeszcze w kinie, bo M mi kupił bilet na Sagę Zmierzch. A dzisiaj na kulki się wybrałam z dzieciakami i poszłam do PAti i Maksa zobaczyć zabawki pod choinkę, i jeszcze się coś źle czuję.

Efa- do mnie też nie oddzwonili, a w drugiej zadzwonili i powiedzieli, że się nie zakwalifikowałam, też czasem jak czekam myślę, że zadzwonią i się spóźnia, no ale się jeszcze tak nie zdarzyło, raz tylko zadzwonili o 18 że mam testy to z Urzędu, więc jeszcze może zadzwonią do ciebie.

Co do Oleny, to mam nadzieję, że się odezwie.

Tyle jak na razie młoda robi coś na nocnik a u nas to święto bo przeważnie jest w majtach.

Kania, czuję się wywołana w tekście "kogo tam jeszcze pominęłam" ;-)
Posprzątałam dzisiaj całą chałupę- wszystko zrobię zanim wezmę się za depilację nóg... Trzeba się doprowadzić do stanu używalności. Połóg w czwartek się już skończył, jutro przegląd podwozia u ginka i robimy trzecią dzidzię (:-p) A poważnie to z kolejnym trochę poczekamy, może do jakiejś pracy mnie zechcą...? wracam do dzieci się pobawić trochę.

happy nat ile to ja juz razy mowilam ze narzeka a i tak wiecznie wraca i na chwile jest dobrze to ona zawsze ma jakas wymowke ze jej dzieci wywiezie do pl i takie tam to jest czlowiek ktory niema zadnej zalety naprawde nie pracuje nic nie robi w domu nawet dziecka do szkoly nie zawiezie bo musi sie wyspac moj k juz jest zly na to strasznie i jej powiedzial wprost ze chyba jej to pasuje skoro po takich akcjach co on robi ona jeszcze do niego misiu gada no masakra moj bartek chodzi z jej synem do szkoly i troche niechce konczyc tej znajomosci bo to najlepszy jego koleha ahh
doris to fajnie ze wszystko sie udalo i jeszcze sie wyspalas tylko zazdroscic
kahaa no i bardzo dobrze angielski system pracy gora
kania jak zoladek?melisa pomogla?mnie tez boli po kawie bo duzo jej pije ale bez kawy to nawet niewiem jak sie nazywam
alicja niechcialabym tak ostro bo na emigracji ciezko troche o znajomych tym bardziej ze nasze dzieci sie uwielbiaja a ona jest tu jedyna ktora nie kreca meliny ciagle imprezy i interesowanie ile czlowiek ma kasy i ile moze pozyczyc ale kto wiez czy wkoncu nie kaze jej zadzwonic na ten numer hehe
nat co sie stalo?jakas jesienna depresja cie lapie?
sheeney:-Dmoj k kiedys tez zle spojrzal na zegarek i o 2 zamiast o 4 stal na ulicy i czekal na kolegow dopiero jak zadzwonil do jednego z pretensjami ze sie spozniaja ten mu powiedzial ze moze isc sie jeszcze zdrzemnac bo jest 2

dzisiaj sobie troszke pospalam chyba z godzine mi sie udalo ale zadzwonila znajoma ze wezmie mi bartka ze szkoly bo strasznie pada i zebym nie musiala kuby ciagnac ale to nic przynajmniej nie musze stac pod szkola w deszczu:happy:na obiad dla bartka mam jeszcze krokiety a dla k zrobie cos na wieczor mam czas!doris mi dopiero przypomniala ze niedlugo andrzejki musze cos wymyslec zeby gdzies pojsc troszke sie odstresowac!niedaleko mnie ma byc koncert bajmu 26 zapomnialam calkowicie mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze bilety kupic bo bardzo bym pojechala uwielbiam beate zaraz poszukam

Kroma super,ze Ola nocnik obdarzyla uwaga.Oby tak zostało:tak:
Kania:***- ni jestes gapa.Ja edytowałam post,bo to mi chwilke po przyszło do głowy,więc chyba zwyczajnie przeczytałaś pierwszą wersję.

Happy możliwe :***
Dobranocka już trzecie chcesz heh :-)
Powodzenia na wizycie a jak dzieciaczki???
Wioli83 nie przeszło :baffled: fajnie że się wyspałaś, ja to chyba z kurami dziś pójdę spać.
Kroma trzeba było na drugi dzień poleczyć się tym samym ;-). Spoko ten Zmierzch???

Miłego popołudnia !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry