• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania, dzieciaki obecnie mają katar. Wojtek strasznie się męczy ale mam nadzieję, że to już końcówka. Chciałabym sobie trochę pospać... ;-)

Makucku, w sumie z jednym to nudno trochę było... Justyna ciągle żąda (szczególnie jak karmię) żeby jej odsłonić główkę Wojtusia i przysunąć do niej, żeby mogła go pogłaskać (mówi: caaaacy, caaaacy) i przytulić policzek albo swoją główkę do jego włosków. Robi to bardzo delikatnie i z czułością, aż miło patrzeć. Szkoda że za jakiś czas będą się tłukli o zabawki, hehe, ale liczę na to że trochę tej miłości siostrzano-braterskiej jednak przetrwa.

reklama
Wioli,a próbowałas kliknąć "Restore?".mi się udało- otworzyłam "odpowiedz ..." jeszcze raz i kliknęłam i post powrócił
chciałam więcej napisac,ale smrodek czuję:sorry2:

Kahaaa a bo u mnie nic ciekawego ;-) . Małż właśnie od lekarza jedzie zpłapał od kogos zapalenie oskrzeli no żesz :-( skoro on sie zaraził to i Zuzek może .....powiem Wam, ze nie myślałam, że tym można sie zarazić ehhh

Dzień zabiegany, popowrocie pranie, a jak niunia mi pomaga

Sheeney zazdroszcze tego legolandu

rysia wkońcu może u nas zagościsz na dłużej i będzie co czytać.

Happy a może to dobry pomysł i ile radości jak ma się jamochłona. Np zamoczyć w wodzie psie chrupki miesne i zrobic spagetti. hahhah widok teściowej jędzącej to bezcenny

Happy ja jak nie mam z kim się pośmiać to się zmieje do lustra chyba mnie troche pojeb.......

Mała mi trzymam kciuki

czarodziejka chyba wszystkie czekają na jakieś wieści od Oleny

Natolin co ty piszesz jakieś dyrdymały? A chcesz w zad?

mamaagusi będzie dobrze. Ktoś musi być mądrzejszy i dać na wstrzymanie a potem jak wszystko opadnie porozmawiać.

Kania ja byłam w pracy zarabiać na widzimisie Laury która tylko wykrzykuje "daj"

Alicja podziel się czekoladą bo mam chęć

Doris zazdroszcze takiego wyjścia bo ja czuje że zaczyna mi brakować. Chyba potrzebuje jakieś odskoczni

Efa trzymam kciuki

Kania ja też marze aby pojść do kina a zmierzch uwielbiam ksiązki choć film bym tez obejrzała.

Dobranocka podziwiam cię za chęcie posiadania kolejnego dziecia.

a teraz lece robić kanapki na jutro i coś w ramach obiadu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry