Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zatem trzymam mocno kciuki, żebyście się dogadali, wątpliwości pewnie oboje macie ale się uda !!! Głowa do góry !!!
Miętka zaparzona :-)
Olena odezwij się, jak możesz !!!
A gdzie to Doris???
Czyżby do pracy zaspała???
Makuc, Ida, Dziulka, Roxannka, Kroma, Sarisa, Alicja, Elwirka, Dawidowe, Iki obydwie, Cass, Lady, Frogg, Efa, Renata, kogo pominęłam to przepraszam ale gdzie się Mamusie podziewacie ... ????? Dajcie znak, ze żyjecie i że u Was oki :-)
o i tel zauważoną moją wspaniałą obecność bu ide po pepsi bo tylko lepsi piją pepsi hahahahhahahh
sorki rozkręcam sie bezalkoholowo
dla mnie jak jest mniej niż 15 st jest zimno. nawet teraz w pokoju mam 22 st ale siedze pod kocem. a co do małża... hm no mam ale aktualnie w pracymamaagusi-a może nie aż tak zimno?;-)Ja byłam dziś mile zaskoczona temperaturą i ogólnym odczuciem- nie było zimno ani wilgotno.a poza tym to od czego małża masz?;-)
A ja mam winko,ale cos ochoty na nie niet....![]()