reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobranocka cieszę się, że jednak koleżanka dziecko oszczędziła.
Sarisa, bo czuję, że w pracy zawiodłam, a jak dzieci chore, a ja do pracy chodzę to znowu mam poczucie, że je zawiodłam. Kurcze czemu to musi być takie zagmatwane.

reklama
Kania a dziś łazanki kobieto ubiję................i teraz w moim menu na nabliższe dni mam twój wczorajszy obiad i łazanki
O widzisz, przynajmniej podałam Ci pomysł na obiadek, co byś nie musiała główkować !!! A jak się czujesz??? Czyżby jakieś zachcianki???
Dobranocka to razem będziemy obchodzić heh :-) A co do ciasta, to fakt pycha :-)
Super, że koleżanka jednak tego nie zrobiła.

A chciałam Wam powiedzieć, że Wasze kciuki mają "Wielką Moc" dziękuję :***

Ostatnia edycja:
E-lona nie przejmuj się tak to już jest z chorobą odchorowac trzeba i tyle. Ja niewiem czemu u nas człowiek zachorować nie może i spokojnie bez wyrzutów w domu posiedzieć??
Kania smaków niby nie mam, ale jak piszesz o zrazach, łazankach a że dawno tego nie jadłam to i ochota jest. I moje ulubione rzeczy np. ptasie mleczko i jakies słodkości nagle sie bee zrobiły to jedynie swiadczyć może o chorobie albo o fasolce heheh ;-)

EDIT:
Idę zalegnąć obok małża na kanapie. I powiem Wam, że leki pomagają, bo już nie marudzi ;-). I chyba nie bedzie tak źle przez te najbliższe dni

Alicja gratuluje ogarnięcia szafy. Moja księzniczka tez mi pomaga jak Twoja hehe to chyba taka natura

Ostatnia edycja:
Kania smaków niby nie mam, ale jak piszesz o zrazach, łazankach a że dawno tego nie jadłam to i ochota jest. I moje ulubione rzeczy np. ptasie mleczko i jakies słodkości nagle sie bee zrobiły to jedynie swiadczyć może o chorobie albo o fasolce heheh ;-)
W ciąży też tak miałam, niby zachcianek nie ale jak sobie o czymś pomyślałam to na drugi dzień już to jadłam na obiadek. Za to odrzuciło mi miód i zieloną herbatę a polubiłam ryby.
Miłego odpoczynku u boku mężusia, i żeby za uszkiem nie marudził już więcej :-)
A co do pracy to pracoholicy tak "mają" ;-) chorować nie umieją, nie chcą, wyrzuty sumienia mają... znam to z autopsji ;-)

Ostatnia edycja:
efa - bo oni sie nie znaja po prostu
elona - zdrowka, a co do zawodzenia, to po prostu masz za duzo na glowie a do tego jestes perfekcjonistka, nie da sie wszystkiego na 100% robic, odpusc sobie.
cos jeszcze mialam, ale mam skleroze i nie pamietam
a nat ja aniolka nie pamietam, bo mam skleroze i altzheimera, za to smoniq mi w glowie siedzi caly czas. ciekawe co u nich?

mój dzieć marudzi od 5.00 śpi po 15 min i sie budzi :confused2: na 85% obstawiam nowego zęba, na 15% winie geny małża :-D

ja sie o 6.00 wziełam za układanie ubranek w szafie młodej ale przy pomocy isi powstał z tego taki bałagan że musiałam skapitulować po kolejnym wywaleniu wszystkiego przez małego łobuza :baffled:

a) jak Kuba jest niegrzeczny,to ja mówię,że to"małża dziecko",a jak jest aniołek,to"moje dziecko";-)
b) Ja mam problem ze złożeniem ubrań po praniu;-). Franek skutecznie mi w tym przeszkadza:tak:

Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)

a)gratuluję 11 ząbka:-)
b)cieszę się,że Wojtuś ma mniejszy katar:happy:
c) dobrze,że później napisałaś,że imieniny tuż tuż,bo ja pomyślałam,że z nudów chcesz sobie "machnąć" rodzeństwo dla Justynki i Wojtka;-)

Kochane dziubki, nic nie napiszę, bo mam dołacza jak stąd do Afryki. Nie zadzwonili. Ulatniam się więc i idę coś porobić, żeby nie myśleć.

Efcia :*****************

makucku,natolinko,mamaagusi tulam mocno:*******
wioli kciuki zaciśnięte
sariska,rysia duuużo zdrówka dla mężów
e-lona zdróweczka!!!!
Aha, dzisiaj M jak miłość obejrzę już w towarzystwie:tak:

Dobranocka to całe szczęście, że koleżanka tego nie zrobiła
Emiliab to super, że będzie w towarzystwie już
Kania jeśli dobrze się domyślam z kciukami to bardzo się cieszę.
Nat do tej listy dopisał bym jeszcze Beatę10.
o tak, bardzo ją lubiłam, czasem piszemy coś na priv
Efuś tulam.
A dzięki za wieści o Aniolek2310​ ja to chyba jakaś ślepa w takim razie jestem

reklama
Do góry