Nickie
mama przede wszystkim :)
Dziękuję uprzejmie za odpowiedź. Trochę mnie Pan uspokoił. Pozdrawiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziekuje slicznie za porade my planujemy kupno w marcu, jak dostaniemy zwrot podatku z urzedu skarbowego, a co to jest ten isofix? bo ja wstyd sie przyznac ale nie mam pojecia, do tej pory kompletnie nie zwracalam uwagi na to jaki fotelik byle byl, ale teraz tyle wariatow na drogach ze mam strach
czy to ten sam fotelik? jakos wole kupowac na allegro

a ja sie zastanawiam dlaczego ciagle Pan poleca wszystkim Romery chociaż jest dla niego jakas alternatywa również z 4 gwiazdkami w ADAC, czyżby jakies profity....

witam, panie E-foteliku mam bardzo pilną prośbę, bardzo zależy mi na pana opinii w sprawie 2 fotelików i ich porównanie.
1. maxi cosi priori
2. chicco key 1 x plus
3. easy go galaxy
4. ramatti formula
bardzo proszę pana o pomoc bo chcę wybrać bezpieczny fotelik![]()
A co powiecie na temat tego "cuda"? EasyCarSeat- nadmuchiwany fotelik samochodowy
"możesz przenosić w torebce"