reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
gratuluje kolejnych udanych badan!
dzieki za ten domestos ja nieswiadomie uzywalam tego wszystkiego, teraz bede bardziej ostrozna.
u mnie w domu tez syf straszny, od dwoch dni mnie tak glowa bolala ze nie dalam rady sprzatac, a po urlopie troche sie nazbieralo. dzis w pracy musialam znow wziac paracetamol i w koncu mi przeszlo. moze to zmiana pogody...

jutro w koncu ide na basen. ginka przepisala mi jakies ochronne globulki, powiedziala ze jak bede chodzic regularnie to mam brac zapobiegawczo raz na dwa tygodnie zeby nie dostac infekcji

aha i powiedzialam w pracy, managerka bez entuzjazmu przyjela wiadomosc, ale pogratulowala, i powiedziala tylko ze mam zaczac nastepce przygotowywac na przejecie obowiazkow. myslalam ze mnie poinformuje o prawach obowiazkach itp ale nic. sama sie dowiem :)

Ja byłam dzisiaj podglądnąć mojego robaczka i ma już 3,75 cm i widziałam jak się rusza.:-)Boski to widok.USG genetyczne 15 grudnia :tak:Gratuluję dziewczyny wszystkich pomyślnych wieści z USG :-). Nie wchodzę za często gdyż mam teraz bardzo mało czasu ale staram się czytać kiedy mogę i za wszystkie trzymam kciuki ile sił.

Gratulacje :-)

witajcie,

Kamila - ja pierwszą córkę urodziłam w wieku 18 lat i tez niestety nie uniknęłam rozstępów - na brzuchu zero, ale za to na udach i pośladkach i na piersiach były i to sporo, teraz tego juz nie widać, ale wtedy nie wyglądały ładnie. W drugiej ciąży juz nic - zero rozstępów.

gratuluje kolejnych udanych badan!
dzieki za ten domestos ja nieswiadomie uzywalam tego wszystkiego, teraz bede bardziej ostrozna.
u mnie w domu tez syf straszny, od dwoch dni mnie tak glowa bolala ze nie dalam rady sprzatac, a po urlopie troche sie nazbieralo. dzis w pracy musialam znow wziac paracetamol i w koncu mi przeszlo. moze to zmiana pogody...

jutro w koncu ide na basen. ginka przepisala mi jakies ochronne globulki, powiedziala ze jak bede chodzic regularnie to mam brac zapobiegawczo raz na dwa tygodnie zeby nie dostac infekcji

aha i powiedzialam w pracy, managerka bez entuzjazmu przyjela wiadomosc, ale pogratulowala, i powiedziala tylko ze mam zaczac nastepce przygotowywac na przejecie obowiazkow. myslalam ze mnie poinformuje o prawach obowiazkach itp ale nic. sama sie dowiem :)
ja dopiero zbieram się w sobie żeby wziąć się za porządki świąteczne :)

witajcie,

Kamila - ja pierwszą córkę urodziłam w wieku 18 lat i tez niestety nie uniknęłam rozstępów - na brzuchu zero, ale za to na udach i pośladkach i na piersiach były i to sporo, teraz tego juz nie widać, ale wtedy nie wyglądały ładnie. W drugiej ciąży juz nic - zero rozstępów.
myslisz, że u mnie kiedys też znikną ? Marzę o tym..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja :) czytam Was cały czas, ale jakoś głowa mnie bolała, ze nie pisałam.
Kamila fajny brzuszek :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)

Ale mi narobiłyście smaka na zupę ogórkową, albo zjadłabym szczawiową :) więc po weekendzie coś zrobię.
Ja porządki mam prawie za sobą codziennie po oknie, dziś firanki, lodówka, lampy szafki itp. jeszcze tylko łazienka i gotowe :) Co prawda na święta mnie nie ma, ale w następny weekend mam gości urodzinowych i musiałam mieszkanko doprowadzić do składu :)
Dziewczyny szukam pomysłu na sałatkę z pieczarkami marynowanymi- ma ktoś sprawdzony przepis??
I może jeszcze jakaś inna fajna sałateczka? Zjawi się około 14osób więc mam trochę roboty.

reklama
Hejka
ja tylko na chwilke jutro nadrobie zaległośći a poatym yłam dzisiaj na wizytce z maluszkami wszystko w porz adku i następna wizytka tuż przed świętami jutro napisze więcej miłej nocki życze :-)

Do góry