reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

Kasia_ZG moja teściowa to samo- nawet nie zapyta czy pomóc przy Jakubie coś, o prezentach, zakupach dla nowego wnuczka nawet nie mam co marzyć. Ale już się tym nie przejmuję- 16 lat się do tego przyzwyczaiłam że mam i.... za teściową. czasem tylko jeszcze żal mi się robi mojego K. - przesr... mieć taką matkę.

Wiecie co? Ja nie chcę przestać być w ciąży!!!!!! Nawet zaczęło mi się to podobać. I jak pomyślę że już za chwileczkę i już (raczej) nigdy więcej w życiu...........eeeeeeeee:blink:. A mały tak cudnie wierci mi się w brzuchu.

mnie też szkoda brzuszka, ruchów ale jednocześnie cieszę się, że utulę mojego skarba
Co do teściowej moja też nic nie kupiła....nawet jak po szpitalu poprosiłam ją o pomoc w prasowaniu, powiedziała, ze nie lubi prasować i dam sobie sama radę. Pomogła mi bardzo moja mama której też prasowanie nie jest ulubionym zajęciem ale z wielka chęcią pomogła. Mieszka w innym mieście i specjalnie rano przyjechała żeby jak najwięcej mi pomóc

reklama
LASKI POMOCY

Kupiłam 5 buraków - co mam z nimi zrobić.

:)

W życiu nic z buraków nie robiłam więc prosze o przepis najłatwiejszy, najlepiej bez cukru, na sałatkę/surówkę na zimno.

Dziękuję.

moja tesciowa to niesamowita kobieta, pomaga mi we wszystkim, rozmawiam z nia o wszystkim, robie z nią praktycznie wszystko - jest jak mama, a nawet moze i lepiej :tak:

ahh, zaskoczę was :-) zeby mi szybciej zleciał czas wyszorowałam sobie kabine prysznicową od góry do dołu wszelakimi specyfikammi jakie posiadam :-) brodzik, kibelek, pralke, umywalkę, lustro, nastawilam pranie i starlam kurze :-)

Sęk w tym, ze ja barszczu nie lubię. Jako iż w mojej świadomości jest to świąteczna potrawa jem ją tylko i wyłącznie na święta, jeśli jest ugotowana przez moją babcię, mamę mamy. W innym wypadku wielkie i głośne NIEEEEE

Ojciec robi do obiadu buraki w ten sposób, że gotuje i ściera na tarce. Normalnie talent kuchenny najwyższych lotów.

A ja bym chciała coś ze smakiem jednak :)

LASKI POMOCY

Kupiłam 5 buraków - co mam z nimi zrobić.

W życiu nic z buraków nie robiłam więc prosze o przepis najłatwiejszy, najlepiej bez cukru, na sałatkę/surówkę na zimno.

Dziękuję.

Przysięgam spłakałam się ze śmiechu. A po grzyba je kupiłaś ;) O kurde dawno mnie tak nic nie ubawiło ;)))))))) Przykro mi dla mnie buraki sa tematem tabu, nic nie umiem z nich zrobic ;)

Gosia a ja właśnie kocham takie buraki, jak Twój tato. tzn. Ugotowane ścieram na drobnej tarce podsmażam z drobno pokrojoną cebulką i JABŁKIEM. Potem zasmażka z mąki i masełka. I gotowe!!!
Smak mojego dzieciństwa. I Szymon też lubi

reklama
Sęk w tym, ze ja barszczu nie lubię. Jako iż w mojej świadomości jest to świąteczna potrawa jem ją tylko i wyłącznie na święta, jeśli jest ugotowana przez moją babcię, mamę mamy. W innym wypadku wielkie i głośne NIEEEEE

Ojciec robi do obiadu buraki w ten sposób, że gotuje i ściera na tarce. Normalnie talent kuchenny najwyższych lotów.

A ja bym chciała coś ze smakiem jednak :)

to dodaj do nich trochę octu i szczyptę cukru i będzie szybko i ze smakiem... można trzymać w słoiku w lodówce i podjadać jak chęć przyjdzie :-)

Do góry