reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, własnei skonczyłam pracę.....co za dzień, a wlaściwie dwa dni......

Blond, ja mam podobne wyniki badań, hematokryt 33%, Hemoglobinę 11, 7, ale przy normach 12-16. Do tego podwyższone białe krwinki 10, 58 przy normie do 10, i za duzo neytrocytów procentowo, bo chyba mam 72%.

Ja jestemz decydowanie za watkeim zamkniętym. Powiem szczerze ,ze często chciałabym coś napisac, ale nie chcę,zeby ta info wpadła w niepowolane ręce. Długo zwlekałam,żeby wstawic swoje zdjęcie do profilu i z tego pwoodu nie napsialam nic w atku, w którym sie przedstawiamy. Mało tego pisze wiecej niż chciałam na poczatkku iz a każdymr azem myślę czy dobrze robię..ale nie ze wzgledu na WAs oczywiscie.

Jeden watek zamknięty to zmało- ciezko tak latać. Co amm pisac raz tu raz tu- bezsensu. Jak ktoś bedzie chiał dołączyć to moze przecież wysąłc taka prośbe do moderatora. Ans tu i tak już dużo:)

Haha dzisiaj moje pracownice lataja do sekretariatu i pytaja czy ja przypadkiem nie jestem w ciazy :-). Skladaly mi zyczenia ale mnie wstydzily sie zapytac. A poniewaz wlozylam jasnoszara obcisla sukienke z dzianiny to cos tam juz chyba widac :-) A tak w ogole to w szoku jestem. W pierwszej ciazy to w polowie 5 miesiaca bylo widac a w tej juz teraz :-)

mnie tez w pierwszej ciązy wybrzuszyło miesiąc pózniej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki życze wam Wesołych Świąt Bożego Narodzenia bez bóli i innych róznych nieprzyjemnych rzeczy :-)
Niestety ostatnio pochłoneły mnie przygotowania świąteczne i mam troszke do nadrobienia ale zrobie to po świętach jutro mam wizytke ide zobczyć moje bąble napisze już po świętach pozdrawiam :-)

Mnie to obojetne gdzie piszemy szczerze mowiac... Moze dlatego, ze nie pisze za wiele. Poza tym nikomu nie mowilam, ze sie uzewnetrzniam na bb - nawet mojemu facetowi :-p To ma byc dla mnie, ja sie tu uzewnetrzniam i dziele obawami. Czasem wole tu napisac, zeby mojego malza nie straszyc niczym, bo po co siac panike.

P.S. To na avatarku to nie ja, ale pewnie niedlugo bede tak wygladac :no: Wczoraj kolezanka z pracy mi powiedziala, ze jakby ktos nie wiedzial, ze jestem w ciazy to by pomyslal, ze tylko przytylam. Czyli generalnie wywalilo mi oponke a nie ciazowy brzuszek :zawstydzona/y:

Cze dziewczyny!

Matko jakiego ja mam lenia... Od dwóch godzin się zbieram, żeby coś w kuchni zacząć robić i nie mogę... :confused2:

Ale na szczęscie jutro ostatni dzień do pracy i WOLNOŚĆ!!!:-)

Mi też bez różnicy, gdzie będziemy pisać, choć ze względów technicznych wolę tutaj :tak:

A mnie gardło nadal boli, ale juz nie tak jak rano, ale nos mam tak zatkany, ze ledwo oddycham :/ w aptece babka mi tylk homeopatyczne leki dała, ale czy to pomoże to hmm:/

A mnie gardło nadal boli, ale juz nie tak jak rano, ale nos mam tak zatkany, ze ledwo oddycham :/ w aptece babka mi tylk homeopatyczne leki dała, ale czy to pomoże to hmm:/

ja w szpitalu w akcie desperwcji poprosiłam o sól fizjologiczną na zatkany nos. Nie powiem,bo nie sa to krople, ale troche lepiej sie robi.

Cześć ciężaróweczki :-)

Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić, wybaczcie mi :-(
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-D

Karamija a Ty się nie martw będzie wszystko dobrze, musi tak być !!!!!

Kamila cieszę się że masz już troszkę odwagi aby podjąć tą decyzję i trzymam za Was kciuki bo teraz najważniejsze są dzieciaczki !!!!

Nie było mnie troszkę bo niby mam święta wyjazdowe ale jednak coś w domu trzeba zrobić a nóż widelec jacyś niezapowiedziani goście wpadna wieczorkiem !!!!
Zresztą wigilia niby u sis ale każdy i tak coś musi przynieść do żarełka i oto dziś z pomocą mojej kochanej babci zrobiłyśmy 270 pierogów :-p !!!!!!!!!!

reklama
Do góry