reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Witajcie, dopiero wstałam dawno już nie wstawałam o 10 ;-) Im bliżej porodu tym częściej mi się śni coś związanego z tym.. dziś np. śniłam o tym, że stoję w wannie a odchodzą mi wody i to raz odeszły, potem drugi i trzeci jakby się podzieliły na 3 części ;D Za to P. mówił że jemu się śniło, że byliśmy na zakupach z małym i ja gdzieś poszłam i on musiał się nim opiekować, ale maluszek był grzeczny bo prawie ciągle spał ;D Chyba obojgu nam udziela się fakt, że to już za chwilę ;D
Muszę iść na dół sprawdzić co do zrobienia na obiad - ale mam szczerą nie chęć, wolałabym sobie posiedzieć tu u góry i ponudzić się ;)

reklama
witam się i ja :-)
z dobrym humorem bo pospałam sobie dzisiaj :-D w nocy wstałam tylko 3 razy siusiu :-D pospałam od 24 do 10 :-D oby tak częściej!!
widzę że wy też pospałyście dzisiaj! suuper!
zjadłam śniadanko i zastanawiam się co by tu zrobić.. mam przypływ energii .. ale chyba spożytkować go nie mogę.. bo jeszcze zacznę rodzić... :-D

a co do wypychania to mój dzieciaczek raz po lewej raz po prawej i czasami na środku... :-D

Bakaalia nie chcę Cię straszyć ale mi na dobę przed odejściem wód przyśniło się, że poszłam do szpitala na salę porodową do cesarek i czekałam na lekarza a w międzyczasie cięgle inne dziewczyny brali na cesarki a ja czekałam. I za jakieś 3 dni odbyła się cesarka :-D
Co do wypychania to mój mały ciągle dawał znać właśnie po lewej stronie, więc jakby się zgadzało :-D
A ja marzę już o wyjściu na drobne zakupy - jakieś ciuszki dla małego, pieluszki już się kończą, chusteczki. Mąż wszystko może kupić ale po tylu tygodniach uziemienia chcę już wyjść :baffled: Tylko czy mogę :confused: Oczywiście sama, po karmieniu a te sklepy w pobliżu, godzina i byłabym w domu. Myślicie, że mogę już wychodzić :confused: Cięcie było 10 dni temu, ale czuję się świetnie :blink:
Pozdrawiam
Pozdrawiam

ch-aga sny związane z porodem (najczęściej dziwaczne) to normalka przez całą ciążę, niekoniecznie związane ze zbliżającym się porodem;-)

ja na 5 dobę (po cc) poszłam z mężem, psiakiem i Jakubem w wózku na grzyby do lasu. hehe i nawet lesniczy nas "złapał" i ochrzaniał, najpierw pomysleliśmy że za grzyby bo w wózku mieliśmy pełno nazbieranych, że moze nie wolno:-D, a to chodziło o luzem puszczonego psa. Najlepiej że w tym czasie położna była u nas i pocałowała klamkę:-D. Taka anegdotka, ale oczywiście każda może się inaczej czuć, zależy od organizmu, w końcu to była operacja.

fazerkamm ja nie pospałam, ale nie chciałąm Was "budzić" o 1,2,3,4.30 :-p. chciałam sobie zrobic ciepłe mlesio, ale kurna zważyło się:angry:, świezo kupione, chyba cholery jedne w sklepie oszczedzają na prądzie w lodówkach-to już 3 raz taki numer

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry