ch_aga wiesz ja myślę o tym, że ja raczej urodzę przed swoim terminem mam takie uczucie w środku.. więc coś może jest w tych snach
właśnie dobre pytanie Anielka zadała, powiedz na ile starcza taka paczka pampów? Zazdroszczę że masz sklepy blisko, ja tu gdzie z P. mieszkamy najbliższy 7km.. i jedyna opcja żeby się dostać to auto, a ja jeszcze bez prawka.. ojć.
asiuk wiadomo, to tylko maluszek zdecyduje kiedy będzie gotowy na opuszczenie maminego brzuszka
asiuk wiadomo, to tylko maluszek zdecyduje kiedy będzie gotowy na opuszczenie maminego brzuszka
ale ja się już nie cackam i mówię prosto z mostu swoje zdanie.. i za chwilkę mówi że może kiedyś zacznę rozumować tak jak ona
o my good ...
i gada mi swoje "dobre rady" ja rozumiem że kobieta chora że nie jest na czasie że tak to ujmę.. ale bez przesady ona wszystko porównuje i daje przykłady jak to było jak ona była zdrowa.. (choruje już jakieś 10lat).. mogłaby poczytać gazety na ten temat albo pooglądać tv...
. Kupuję zwykłe w butelce plastikowej, tylko jest pasteryzowane, dlatego tak szybko się psuje.