reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

buziak 3mam kciuki ;)

Ide spać ... musze odespać zarwaną nockę .. sylwestra spędzę przed TV :) juz kupilam sobie hooop colę i lay's -y cebulowe :) impreza full wypas:D sam na sam z telewizorem mmmmmmmmmmm :* zaglądnę tu jeszcze nie raz dziś ciekawa jestem czy tylko ja tu bede rowniez w sylwka siedziec:D

reklama
Mamina. 4 kg to przeciez wcale nie duzo.Zaczynasz 5 miesiac to chyba waga w normie tak mysle. :)
Kamila do nas znajomi przyjda. Kazdy cos upichcil wiec poniewaz pic nie mozna to bede sie skupiac na jedzeniu :) mniam tyle pysznosci.
Czasami w ciagu dnia czuje jakby takie lekkie pukniecia w brzuszku. ciekawe czy to bobo? A wy juz czujecie ruchy?
A w ogole wszystkim mamusiom i dzidziusiom WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU !!!!!!!!!!!!

buziak 3mam kciuki ;)

Ide spać ... musze odespać zarwaną nockę .. sylwestra spędzę przed TV :) juz kupilam sobie hooop colę i lay's -y cebulowe :) impreza full wypas:D sam na sam z telewizorem mmmmmmmmmmm :* zaglądnę tu jeszcze nie raz dziś ciekawa jestem czy tylko ja tu bede rowniez w sylwka siedziec:D

dzięki Kamila:happy:
A miałam sie ciebie pytać czemu jakoś rzadko z nami siedzisz ostatnio???
Jeszcze ja bede siedziec na czterech coraz grubszych:tak:
Nie mam coli bo mi nie idzieeeee i bez chipsów bo nie pomyślałam... Za to dzis miałam zajawkę na zupkę amino pomidorową i na kolacje jeszcze jedna mam:rofl2:

Pochwalę sie jeszcze, ze byłam 5min przed domem:happy::happy::happy:
Jak miło tak wstac z wyyyyra, mam nadzieję ze moze bez jakiegos szału, ale bede mogła juz pochodzic troche:-)
Pies jak mnie zobaczył to zgłupiał a mąż przestraszył sie jakby miał coś na sumieniu:szok: Ale obeszłam dom dookoła i nie było nigdzie zadnej długonogiej blondyny:no:

Witam Wszystkie;
Byłam tu ostatnio przed świętami w czwartek, więc chyba nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości. Jeśli zdarzyło się coś mega ważnego to proszę mnie uświadomić. widziałam nowy wątek dot. imion naszych maluszków. Ja niestety w święta gdzieś się przeziębiłam i chodzę pociągająca:-D.
Muszę powiedzieć, że przy tygodniowym odcięciu od netu bardzo mi Was brakowało. Cieszę się, że buziak wstała :-D
Pozdrawiam i życzę szampańskiej imprezy przy Picollo

Kochane Dziewczyny!!!

Niech Nowy Rok przyniesie Wam i Waszym Rodzinom zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Szczęśliwego Nowego ROKU
;-)

Odezwę się jutro
:tak:

dzięki Kamila:happy:
A miałam sie ciebie pytać czemu jakoś rzadko z nami siedzisz ostatnio???
Jeszcze ja bede siedziec na czterech coraz grubszych:tak:
Nie mam coli bo mi nie idzieeeee i bez chipsów bo nie pomyślałam... Za to dzis miałam zajawkę na zupkę amino pomidorową i na kolacje jeszcze jedna mam:rofl2:

Pochwalę sie jeszcze, ze byłam 5min przed domem:happy::happy::happy:
Jak miło tak wstac z wyyyyra, mam nadzieję ze moze bez jakiegos szału, ale bede mogła juz pochodzic troche:-)
Pies jak mnie zobaczył to zgłupiał a mąż przestraszył sie jakby miał coś na sumieniu:szok: Ale obeszłam dom dookoła i nie było nigdzie zadnej długonogiej blondyny:no:

Od 3 dni zadziej zaglądam bo tak naprawdę siędze tu jak mój jest w pracy :p A ostatnio miał wolne a dzisiaj pracuje wiec dzisiaj zaglądam. Jak on jest to siadam na chwile przywitam sie poczytam ile zdążę i mnie z gania z kompa bo jest uzależniony od jakiejś glupiej gierki gra w nią non stop caly czas jak jest w domu i włącznie z nocami:szok: także wtedy nie mam możliwości usiąść:) Przespałam się godzinkę i czuję się jak nowo narodzona .. już kilka dni oka nawet nie zmrużyłam eh neiwiem co ja mam z tym dzieckiem już robić chyba na porade psychologa jest za wczesnie bo nawet z nim nie pogada tylko ja sie dogaduje z synem:D cale noce budzi sie krzyczy placze wierci sie od kilku nocy jestt tak ze nawet na sekunde nie uśnie wczesniej budzil sie tak po 20 razy na 10-15 minut a reszte czasu spal a teraz nic a nic w dzien odsypia z 1,5 godzinki do 2 max i mu starcza a ja chodze jak zombi :D
buziak rozbawiłaś mnie z tą blondynką :) No tak ale ryzyko było heh żona w łóżku nie wychodząca to blondyna mogła być gdzies tam schowana :)

kamila
chyba można iść z takim malcem do psychologa a warto by było też pójść po poradę do neurologa, spróbuj na co najmniej godzinę przed pójściem WIktora spać wyłączyć tv. współczuję ci bardzo, bo też mam dziecko które budzi się w nocy i wiem jak to jest, ale u mnie zdarza się coraz więcej spokojnych nocy i mam wrażenie, że się wszystko normalizuje

buziak
fajnie że wstałaś, obyś się nie musiała już kłaść! (tak na dłużej)

Jeśli chodzi o życzenia, to wszystyko już chyba zostało tu dziś powiedziane, ja się dołączam

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

reklama
Przespałam się godzinkę i czuję się jak nowo narodzona .. już kilka dni oka nawet nie zmrużyłam eh neiwiem co ja mam z tym dzieckiem już robić chyba na porade psychologa jest za wczesnie bo nawet z nim nie pogada tylko ja sie dogaduje z synem:D cale noce budzi sie krzyczy placze wierci sie od kilku nocy jestt tak ze nawet na sekunde nie uśnie wczesniej budzil sie tak po 20 razy na 10-15 minut a reszte czasu spal a teraz nic a nic w dzien odsypia z 1,5 godzinki do 2 max i mu starcza a ja chodze jak zombi :D
buziak rozbawiłaś mnie z tą blondynką :) No tak ale ryzyko było heh żona w łóżku nie wychodząca to blondyna mogła być gdzies tam schowana :)

a i żona nie może:baffled::baffled::baffled: ;-)

To raczej nie jest normalne, ze on tak mało spi:baffled: Moze naprawde weź to spr, bo sie wykonczysz...

Do góry