reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
tialana, super :-) Poryczałam się na koniec...sama nie wiem dlaczego 

butterfly:)
Dorotka ja też trzymam kciuki
:*
alijenka
Mamcia Nataszki :))
dorota trzymam kciukaski 

butterfly:)
też się popłakałam na tym filmiku... chciałabym być już na miejscu tej kobiety i mieć maleństwo przy sobie
Kamila, Carla - gratuluję kopniaków! :-) Ja na ruchy czekam nadal i strasznie się niecierpliwię.
dorota - kciuki zaciśnięte
Obecność przy porodzie - P. był ze mną przy Maćku. Bardzo mi pomogła jego obecność (masował mi plecy, pomagał wstać, zmienić pozycję). No i mieliśmy mnóstwo czasu na rozmowę. A że on z tych panikujących i bojących się krwi to nie pchał się tam gdzie nie trzeba. A po fakcie stwierdził, że nie żałuje, że z nami był. I uczestniczył w cudzie narodzin :-).
Przy Michałku miałam cc.
dorota - kciuki zaciśnięte

Obecność przy porodzie - P. był ze mną przy Maćku. Bardzo mi pomogła jego obecność (masował mi plecy, pomagał wstać, zmienić pozycję). No i mieliśmy mnóstwo czasu na rozmowę. A że on z tych panikujących i bojących się krwi to nie pchał się tam gdzie nie trzeba. A po fakcie stwierdził, że nie żałuje, że z nami był. I uczestniczył w cudzie narodzin :-).
Przy Michałku miałam cc.
Ostatnia edycja:
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej dziewczyny 
Napisałam parę zdań na wątku lekarskim, to i tutaj się zamelduję :-)
Co się wydarzyło? Jakie postanowienia na nowy rok? Ja zamierzam się zdrowiej odzywiać, bo ostatnio mam dziką ochotę na niezdrowe fastfoody
Widzę, że mówicie o obecności waszych połówek przy porodzie. Mój M. też był przy poprzednim porodzie i pisze się na tą imprezę po raz kolejny ;-).
Będziecie się zapisywały do szkoły rodzenia? My ostatnio nie byliśmy, ale teraz chętnie skorzystam
Muszę jakoś opanować ogarniającą mnie panikę przed drugim porodem (za pierwszym razem nie miałam takiego pietra).
Na TLC nadają fajny program "Porodówka", polecam
Napisałam parę zdań na wątku lekarskim, to i tutaj się zamelduję :-)
Co się wydarzyło? Jakie postanowienia na nowy rok? Ja zamierzam się zdrowiej odzywiać, bo ostatnio mam dziką ochotę na niezdrowe fastfoody

Widzę, że mówicie o obecności waszych połówek przy porodzie. Mój M. też był przy poprzednim porodzie i pisze się na tą imprezę po raz kolejny ;-).
Będziecie się zapisywały do szkoły rodzenia? My ostatnio nie byliśmy, ale teraz chętnie skorzystam
Muszę jakoś opanować ogarniającą mnie panikę przed drugim porodem (za pierwszym razem nie miałam takiego pietra).Na TLC nadają fajny program "Porodówka", polecam