reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila, Carla - gratuluję kopniaków! :-) Ja na ruchy czekam nadal i strasznie się niecierpliwię.

dorota - kciuki zaciśnięte:tak:

Obecność przy porodzie - P. był ze mną przy Maćku. Bardzo mi pomogła jego obecność (masował mi plecy, pomagał wstać, zmienić pozycję). No i mieliśmy mnóstwo czasu na rozmowę. A że on z tych panikujących i bojących się krwi to nie pchał się tam gdzie nie trzeba. A po fakcie stwierdził, że nie żałuje, że z nami był. I uczestniczył w cudzie narodzin :-).
Przy Michałku miałam cc.

Ostatnia edycja:
Ja jestem ciekawa jak moj maz to przejdzie, bo on twardo chce byc, a jak ma moja zakichana chusteczke wyniesc, to bierze przez rekawiczki :confused2:

reklama
Hej dziewczyny :)

Napisałam parę zdań na wątku lekarskim, to i tutaj się zamelduję :-)

Co się wydarzyło? Jakie postanowienia na nowy rok? Ja zamierzam się zdrowiej odzywiać, bo ostatnio mam dziką ochotę na niezdrowe fastfoody :confused2:

Widzę, że mówicie o obecności waszych połówek przy porodzie. Mój M. też był przy poprzednim porodzie i pisze się na tą imprezę po raz kolejny ;-).

Będziecie się zapisywały do szkoły rodzenia? My ostatnio nie byliśmy, ale teraz chętnie skorzystam :tak: Muszę jakoś opanować ogarniającą mnie panikę przed drugim porodem (za pierwszym razem nie miałam takiego pietra).

Na TLC nadają fajny program "Porodówka", polecam :tak:

Do góry