reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila - a Ty kiedy bo nie pamiętam? Dalej masz takie cisnienie na poznanie płci? bo mi troche przeszło - im blizej:-)

sicilpol - a Ty kiedy? do tej pory wizyty miałysmy tego samego dnia:-)

Ja idę na połówkowe 16 stycznia także tez już niedługo. A do gin na fotel ide za tydzien w poniedzialek , bo mialam isc teraz w poniedziałek ale zapomniałam :) Z każdym dniem coraz bardziej obojętna mi jest płeć :) Pewnie dlatego ze juz tak o tym nie myśle cały czas jak wcześniej. Co bedzie to bedzie :)

Witajcie :)
ja od rana sie krzatam i podczutyje, bo duzo pracy w domu a wszystko trzeba powoli robic :tak:

kamila, buziol- ja tez 16stycznia, tzn okolo tego dnia, moze 13- musimy zadzwonic do gina

carla- wspolczucia, a oni tak moga? hmm nie znam sie, ale skoro jestes na L4 i w ciazy to przeciez po ochronka jestes jakas.

wiecie co, teraz to mam parcie na wizyte i poznanie plci, bo jak tak dalej poidzie, to wyczerpiecie mi cala miesiaczny przydzial na chlopcow ;-) i co ja dalej poczne? tak to imie bezpieczne, a jak dziewczynka to nie dosc ze ja zakon czeka to i imie pewnie przechlapane, zmilujcie sieeee
w razie czego podmienimy :cool: moze nikt sie nie skapnie :cool:

Witajcie :)
ja od rana sie krzatam i podczutyje, bo duzo pracy w domu a wszystko trzeba powoli robic :tak:

kamila, buziol- ja tez 16stycznia, tzn okolo tego dnia, moze 13- musimy zadzwonic do gina

carla- wspolczucia, a oni tak moga? hmm nie znam sie, ale skoro jestes na L4 i w ciazy to przeciez po ochronka jestes jakas.

wiecie co, teraz to mam parcie na wizyte i poznanie plci, bo jak tak dalej poidzie, to wyczerpiecie mi cala miesiaczny przydzial na chlopcow ;-) i co ja dalej poczne? tak to imie bezpieczne, a jak dziewczynka to nie dosc ze ja zakon czeka to i imie pewnie przechlapane, zmilujcie sieeee
w razie czego podmienimy :cool: moze nikt sie nie skapnie :cool:

hahaha czemu zakon ? czemu imie przechlapane?:)

Doktor zrobil sekundowe usg i w sumie nic nie powiedzial, wiecej to ja mowilam. Zbadal mi serce i pluca i to tyle. Czyli co bede sobie zyla tak dalej w razie co pojde do gp

reklama
Do góry