reklama
buziak
Fanka BB :)
No właśnie!
Jak sobie pomyślę, że przede mną jeszcze 40 lat pracy...!Będę miała jakieś 50 lat przepracowane...
chyba ze przejdzie ta opcja, ze za kazde dziecko rok wczesniej - to im wiecej dzieci tym mniej roboty:-);-)
sicilpol
Ma-Ma!
no to buziak, powodzenia dzisiaj, milych widokow 
za wszystkie jutrzejsze tez trzymam kciuki
polaa- tez mam legginsy z h&m u nas byly tylko czarne, za to pas podjezdza mi do gardla hhih, ale rzeczywiscie, super sa, takie mega ciagliwe
co do jeansow to tez kupilam ciazowe w swoim rozmiarze
kasia.natka to razem z kamilka juz jestesmy 3 na 16stycznia a i po drodze gdzies mi przemknelo, ze jeszcze jedna idzie w tym dniu, czyli kolejno odlicz i gesiego marsz do gina
carla- super wiesci, teraz czas na relaks
AVO- dorka dala, znac, jest wszystko ok, no i pochwalila sie sisiorkiem

za wszystkie jutrzejsze tez trzymam kciuki

polaa- tez mam legginsy z h&m u nas byly tylko czarne, za to pas podjezdza mi do gardla hhih, ale rzeczywiscie, super sa, takie mega ciagliwe

co do jeansow to tez kupilam ciazowe w swoim rozmiarze
kasia.natka to razem z kamilka juz jestesmy 3 na 16stycznia a i po drodze gdzies mi przemknelo, ze jeszcze jedna idzie w tym dniu, czyli kolejno odlicz i gesiego marsz do gina

carla- super wiesci, teraz czas na relaks

AVO- dorka dala, znac, jest wszystko ok, no i pochwalila sie sisiorkiem

buziak
Dziewczyny, ja tak z biegu, potem poczytam wsyztsko, ale teraz mam ejdno pytanko, czy Dorota dawąła znać?
dawała!
czemu Cie nie ma????
kasia.natka
nasz cudowny premier od razu zapowiedział że nie ma takiej opcjichyba ze przejdzie ta opcja, ze za kazde dziecko rok wczesniej - to im wiecej dzieci tym mniej roboty:-);-)
no to jest nas czwórkaSicilpol i ja mam wizytkę razem z wami 16-go.![]()
to teraz przyznawać się na którą godzinę - ja na 14:00reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dziewczyny
to zakładamy jednak zespół męski w piłce nożnej. Dziewczynki mogą być trenerkami.:-):-). Ja dołączam mojego synusia do zespołu....
to zakładamy jednak zespół męski w piłce nożnej. Dziewczynki mogą być trenerkami.:-):-). Ja dołączam mojego synusia do zespołu....Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 18 tys
- Wyświetleń
- 1M
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 263 tys
Podziel się:
Będę miała jakieś 50 lat przepracowane...