reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Gkvip to Ty i tak wysoka jestes. na fejsie widzialam aktualne Twoje zdjecia i wygladasz szczuplo. ja am tch Waszych 80 nie widze i juz. a ja bym nie wrzucala zdjecia ze swoimi nogami jakby wyszly jak w rzeczywistosci:cool: bo sie wstydze i juz . teraz to wogole ciezko patrzec bo nie dosc ze cellulit mi si zrobil to jeszcze biale jak sciana. a moze tak ubiore kabaretki i pojde do wedzarni :D bedzie smakowicie hahahahaAvo co Ty mi tu opowiadasz ze Ty stara jak 4 lata tylko ode mnie starsza a kilka lat od mojego mlodsza:cool: juz sie tak nie postarzaj bo ledwo co 3 z przodu zlapalas i juz geriatria :-D Buziak no dziecko sie buntuje co sie dziwisz :D podobno juz slysza wiec sie absolutnie nie zgadza. KAsiulka nie przejmuj sie na zapas. sa metody ponoc na to. corce kupisz lalke takiego niemowlaka i bedziecie razem karmic:) ponoc dziala, bo jednak jak zobaczy to sobie przypomni

jz tak nie narzekajmy na ta wage . przeciez to nie koniec swiata . zobaczcie tylko ze to nic a nic nie przeszkadza i mozna dalej byc sprawnym, rozciagnietym i jakim uroczym:cool: grubaska.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

buziak ja mam chrześniaka Stasia:tak:fajny chłopczyk z Niego:-)
i mi się dla Niego to imię podoba:-D ale sama chyba bym tez nie dała tak synkowi na imię:no:

Kamila ja nie wiem gdzie Ty masz to 80 kg:szok:
tak samo gkvip :-D
ja mam 172 cm i też Was powoli gonię hehe:-D

AVO ja juz sie przestałam przejmować:tak:
Kurcze w 1 ciązy o wiele więcej wazylam na tym etapie i nic sie nie przejmowalam ani nie wariowałam a teraz...zaczęło mi odbijać:-:)zawstydzona/y:
dość tego, po Kubie schudlam to teraz też:-)

nanulika przykro mi:-( Dalej trzymam kciuki;-)

podejrzewam, ze jej nie wyszło :happy::happy:

kasiulka - do tego czasu mała dawno juz zapomni o cycu a jak bedziesz jej to opowiadała to sie bedzie wstydliwie usmiechac.. Ale czasem tak jest ze nawet starsze dzieci chca spr ;)))

No właśnie za ok 2 miesiące radzę Ci pokazywać małej fotki na necie chociażby małych dzidziusiów przy cycu i opowiadac jej " patrz takie maluszki nie potrafią jeśc tak ładnie jak Ty tylko piją mleczko z cysia " i tego typu rzeczy żeby ona zanim sie male urodzi wiedziala ze do cyca tylko dzidziusie :) Tylko mowie ze za ok 2 miesiące zeby zdązyla zapomniec ze ona tez pila .
Mój wiktor jeszcze niedawno jak się z nim kompalam i np mi mleko pocieklo z cyca:D to pokazywal smial sie brał paluszkiem i do buzi zeby sprawdzic jak smakuje:)

acha i dwa tygodnie po porodzie to mi juz nic nie spadało przy Lill, pomimo,ze spacerowałam po 8 godzin na dobe i jadłam normlanie:( musialam przejść na dietę South Beach i dopiero zaczełam chudnąć:) nadmienie,ze karmilam 7 miesiecy....
i chciałabym mieć 26 lat:(

ja wiem,ze schudnę, ale wiem też,ze jk tak dalej pójdzie to przytyję tyle coz Lilką, bo w ten spsób szybko nadgonie co zyskalam:( nawet nie wiecie jak ja koszmrnie się czułam przez 10 miesiecy po porodzie:( nie mogłm na siebie patrzeć, nie wiedziaalm w co sie ubierać......okropnosć.....nie chce już tak po prostu:(

Gkvip to Ty i tak wysoka jestes. na fejsie widzialam aktualne Twoje zdjecia i wygladasz szczuplo. ja am tch Waszych 80 nie widze i juz.
Hahahaha to Ci sie udala - wygladasz szczuplo - dawno sie tak nie usmialam dobry zart:-D:-D:-D Moze tych 81kg na fotce nie widac ale uwierz mi one sa ze mna albo raczej one to poprostu ja:tak:.
Dla mnie waga to cos co zawsze moge zmienic, cos na co mam wplyw a skoro tak to po co sie tym przejmowac szczegolnie teraz gdy jestem w ciazy. ja tam sie nie wstydze swojej wagi, ani tego jak wygladam szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy wrecz przeciwnie pokazuje wszystkim jaka ze mnie ,,sexy yummy mummy'':-D

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać :)
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek :)
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

reklama
acha i dwa tygodnie po porodzie to mi juz nic nie spadało przy Lill, pomimo,ze spacerowałam po 8 godzin na dobe i jadłam normlanie:( musialam przejść na dietę South Beach i dopiero zaczełam chudnąć:) nadmienie,ze karmilam 7 miesiecy....
i chciałabym mieć 26 lat:(

ja wiem,ze schudnę, ale wiem też,ze jk tak dalej pójdzie to przytyję tyle coz Lilką, bo w ten spsób szybko nadgonie co zyskalam:( nawet nie wiecie jak ja koszmrnie się czułam przez 10 miesiecy po porodzie:( nie mogłm na siebie patrzeć, nie wiedziaalm w co sie ubierać......okropnosć.....nie chce już tak po prostu:(

a masz jakąś fotkę z ciąży z córcią??

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać :)
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek :)
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

o nie do jedzenia nie wracajmy haha :) bo zaraz znowu kazda z nas będzie buszowała po lodówce:p

Chyba z naszego grona to ja jestem najmłodsza?? no Lena młodsza ode mnie ale coś rzadko się pokazuje:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry