reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasia.natka chce isc do szkoly bo to moja pierwsza ciaza wiec jesem zielona. ale nie wiem gdzie i nie wiem gdzie bede rodzic.... z tego co sie dowiedzialam od znajomej ktora rodzila w maju to ze ujastek i narutowicz podobno najlepiej stoja.

nie wiem czy do szkoly rodzenia to juz trzeba sie zapisywac dziewczyny?

josie ja planuję rodzić na ujastek a do SR udało mi się w poniedziałek zapisać telefonicznie do narutowicza na marzec - BEZPŁATNIE - może spróbuj i ty bo może są jeszcze miejsca

miski 2 - nie przejmuj sie praca, teraz nalezy Ci sie odpoczynek i szefowa powinna to zrozumiec, chyba ze zołza jest:wściekła/y:

Wasi mężczyźnie maja wychodne a moja cała trojka dopiero wieczorem wróciła.. skarby odrazu do mamy a tata do kuchni, podjadł po czym dostałam zmiksowany koktajl truskawkowy:-D chyba kocha;-)

buziak pewnie że kocha :tak: mój mężuś zakupił mi parę dni temu w lidlu elektryczny wyciskacz do soku i jeśli jest to on mi to robi a jak pracuje to nawet sama daję radę...chyba też kocha ;-)

moj nosi wszystko za mnie az przesadnie i nawet wyczyscil mi kupe z podeszwy bo weszlam w psie wielkie kupsko
no to zmieklam troche i juz zaczelam zapominac ze z niego i tak jest balaganiarz:cool2: ciezko jest byc twarda

buziak pewnie że kocha :tak: mój mężuś zakupił mi parę dni temu w lidlu elektryczny wyciskacz do soku i jeśli jest to on mi to robi a jak pracuje to nawet sama daję radę...chyba też kocha ;-)

jak mój kocha to i Twoj napewno kocha!!
głupie baby co??? :cool2:

moj nosi wszystko za mnie az przesadnie i nawet wyczyscil mi kupe z podeszwy bo weszlam w psie wielkie kupsko
no to zmieklam troche i juz zaczelam zapominac ze z niego i tak jest balaganiarz:cool2: ciezko jest byc twarda

nie no, jak wyczyscił kupe z obcasów to kara musi byc anulowana!!:-D

chyba juz pomacham!!! papa

reklama
Do góry