zaza26
Fanka BB :)
MsMickey życzę, żeby ból pleców jak najszybciej minął!Ja dzis po zrobieniu zurku, szarlotki, dosmazeniu wczorajszych nalesnikow leglam w wyrku gdyz ma miednica w czesci tylnej odmawia wspolpracy:-(
ha ha ha dobreJa jak robie mojemu liste i chce dostac to co tam jest robie tak:
1. tabelka w wordzie
2. nazwa dokladna, cena i liczba porzadkowa, co by biedaczek nie musial liczyc ile artykulow ma miec w wozku
3. osobna kolumna na zdjecie kazdego artykulu
4. Export do pdf
5. Pdf wyslany na telefon
na serio... inaczej pewnie nie umialby do sklepu sam trafic... ze nie wspomne o pomylkach...
witaj ona...m!!! współczuję przejść i cieszę się, że ułożyłaś sobie życie na nowo!czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
to wyslij ją do mnie;-) ja zjem nawet wklęsłąKurczę męczę tą karpatkę i jakoś mało górzysta wychodzi... :-(

moj maz sie sam owija wokol mojego rogalai juz zaczynam watpic kto tu jest w ciazy bo obu nam brzuch urosl,......
ostatnio gdzieś przeczytałam, że (ponoć udowodnione naukowo) ponad połowa przyszłych tatusiów ma jeden z objawów ciąży - tycie, zachcianki, obrzęki i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam
z tych dla mnie Adrian najfajniejszeu nas dalej akcja imie,ale chyyba juz jestesmy na proste,wybieramy 4: kuba,kamil,rafal,adrian....na dzwiek imienia rafal maly dal mi pierwszego mocnego kopa...i nie wiem czy tak mu sie podoba czy wrecz odwrotnie![]()

narobiłyście mi ochoty na ciasto tym karpatkami i szarlotkami... jutro muszę coś upiec, bo umrę jak nie zjem ciasta
pewnie jak zwykle zrobię moje popisowe czekoladowe ciasto "duża blacha" Delecty 

na serio... inaczej pewnie nie umialby do sklepu sam trafic... ze nie wspomne o pomylkach...
i juz zaczynam watpic kto tu jest w ciazy bo obu nam brzuch urosl,......