daissy_
Fanka BB :)
daissy a kiedy Cyske puszczaja do domu? jakos chyba po niedzieli powinni
nie wiem nic co z cyśką, ja mam kontakt z Krisową
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daissy a kiedy Cyske puszczaja do domu? jakos chyba po niedzieli powinni
nie wiem nic co z cyśką, ja mam kontakt z Krisową![]()

. Na szczęście znaleźliśmy zupełnie przypadkowo, prywatnego neurologa dziecięcego dr n. med. On zauważył właśnie nierówne napięcie i retrakcję barkową. Ale powiedział, zeby jeszcze obserwować i za mies do kontroli. Akurat wtedy wizyty prawie się zbiegły. Prywatny potwierdził diagnozę i powiedział, żeby na rehabilitację pójść, bo im szybciej, tym krócej będzie trwała i lepsze efekty. A państwowo baba stwierdziłą, że nic nie widzi. Wtedy jej pokazałam diagnozę tego prywatnego, wiec jak zobaczyła kto to jest i że ma tytuł naukowy, to stwierdziłą, że może faktycznie, a skoro tak się upieram, to mi wypisze skierowanie na rehabilitację. Z wielką łaską. Rehabilitantka, do której trafiliśmy potwierdziła diagnozę prywatnego lekarza. No i tak młody miał do 6 mies życia ćwiczonka. Szybko nastapiła poprawa. Do baby już nie wróciliśmy, a u prywatnego byliśmy pod nadzorem do końca 1 rż.