alijenka
Mamcia Nataszki :))
brawooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
brawooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA![]()
Zagladam i czekam na wiesci od Dorotki....cos wiadomo?
wogole przy tej gestozie to chyba dzieci rodza sie czesto wczesniej wiec tym bardziej nie sa takie duze . a z sola uwazam, ja wogole malo sole a obrzeki mam i bez ciazya w ciazy to tylko widac jak puchne, najbardziej wlasnie na lydkach, plus pajaczki ktore zaczely mi sie pojawiac juz w podstawowce tez tylko na lydkach.
ale i ciaze koncza sie wczesniej przez to k......estwo np moja
Łiiii !!!! Swietnie!!! Nie wiedzialam, ze sie bede kiedys z kupy cieszyc, a tu prosze :-)
, też bym chciała tyle z Wami siedzieć ale nie mogę bp moje kochanie dba o zdrowie dzidzi i "drze" się na mnie jak za długo siedzę przy kompie, teraz go nie ma pojechał do Poznania to korzystam jak mogę 
hahhaa nioo tak jak nie zaparcia to teraz ta kupka ale ta to była ważna !!!!!!!!!!!!!!Niezależnie kiedy bym weszła to tu zawsze temat do kupy wracaŚwiat kupą stoi i już
Ale tej kupy to gratuluje - a raczej jej zawartości![]()
to ja rezerwuje te