Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafałspokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci
blond, kciuki zaciśnięte, wierzę, że jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie!
a buziak dobrze gada, dać jej wódki![]()
ale jak z karamija znajdziemy jakas wporzo knajpe to na piwo sie spotkamy
///karamija - oczywiscie po porodzie!!!
blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafałspokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci

więc tego nie będę ruszać, a resztę dopisałam.Buziak, Magnii chodziło o taką wódkę Wódka bezalkoholowa. – Demotywatory.pl. ;-)
mam ją łykac tak na darmo???? 
o nieeeeeeeeeeeemam ją łykac tak na darmo????
to ze ona zakręci w łebku to jedyny plus picia gorzały !!!![]()