Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dzień dobry 
Na szczęście naprawili ogrzewanie i nie zamarzamy

Aestima Maja w zezłym tygodniu miała taki bunt na jedzenie - mleko fuj, obiadki fuj, wszystko fuj, jedynie smakował Jej banan ze słoiczka więc tym się żywiła przez dwa dni no i cyc ale i tym potrafiła pogardzić - jak spojrzałam na dziąsełka to az mnie zabolało, napuchniete jak balony więc się nie dziwię że butla czy cyc uwierały a banan gładziutko wchodził, na szczęście bobodent zaaplikowany przed jedeniem skutecznie znieczula
Może i u Was ząbki idą...
Zebra ja codziennie idę do samochodu z duszą na ramieniu czy odpali no i dziś przy -16 trochę się zadławił ale w końcu ruszył
Ktoś mi ostatnio opowiadał że w Anglii jak nie przyprowadzisz dziecka na czas do p-la to odnotowują każde spóźnienie w dzienniku a przy kilku spóźnieniach w miesiącu (juz nie pamietam ilu) nawiadza rodzinę opieka społeczna, dobrze że u nas nie ma takich rygorów 
Ironia zdrówka
Zmykam bo mam szkolenie za chwilę
Miłego dnia
Na szczęście naprawili ogrzewanie i nie zamarzamy
Aestima Maja w zezłym tygodniu miała taki bunt na jedzenie - mleko fuj, obiadki fuj, wszystko fuj, jedynie smakował Jej banan ze słoiczka więc tym się żywiła przez dwa dni no i cyc ale i tym potrafiła pogardzić - jak spojrzałam na dziąsełka to az mnie zabolało, napuchniete jak balony więc się nie dziwię że butla czy cyc uwierały a banan gładziutko wchodził, na szczęście bobodent zaaplikowany przed jedeniem skutecznie znieczula
Zebra ja codziennie idę do samochodu z duszą na ramieniu czy odpali no i dziś przy -16 trochę się zadławił ale w końcu ruszył
Ironia zdrówka
Zmykam bo mam szkolenie za chwilę
Miłego dnia
ciasno jest...

Nie strasz, dla mnie takie temperatury nie istnieją! Może nie dojadę do pracy, powiem, że mi silnik nie odpalił hehe
w Suwałkach co zimę