reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Lotka,Cyniczna,Maja gratki udanych wizyt.
Cyniczna super focia:tak:
Zumba trzymam kciukasy za ładne rośnięcie fasolinki
Ja dziś będę dzwonic do ginki i zapiszę się na 6.02 bo tak mi się zwolnienie kończy,jutro mama odbierze mi wyniki badań,mam nadzieje ze wyjdzie wszystko ładnie.
Ja w sobotę na izbie tez miałam usg przez brzuchola,
20,02 mam usg z nt,jak drugi syn to może będzie już siutal widac,Alan w 12 tyg juz się elegancko ujawnił,no ale mam nadzieje ze jednak tego siutala nie będzie widac;-)

reklama
O 17.15. Idę do nowego lekarza. Zna mnie ze szpitala, wezmę wypis i myślę,że nic więcej nie będę robić dodatkowo... W ogóle to dziś zgodnie z USG mam już 10 tyg Maleństwo :) W 11 pewnie już będzie fajnie widać :D

Hej Kochane, jakoś nie mam ostatnio siły na pisanie i cieszenie się czymkolwiek. Idę na wizytę 8.02 o 10:30 i mam nadzieję, że nic złego sie nie dowiem... Idę zdychać dalej.

Witam
ja u lekarza byłam we wtorek i fasolka mierzy 10mm:)
demetrios, nastepna wizyta w 9tc, 13.02

W którym tygodniu miałyście te pierwsze badanie krwi +mocz?

Bubuś,
trzymam kciuki za wizyte.Przytulam mocno ach te hormony..

ja mam wizytę 14 lutego o 13:30:D mam nadzieje, ze wizyta bedzie szcześliwa bedzie to prawie 10 tc :) moze jakąs foteczke dostane:D

Ja po awaryjnej wizycie:)
Bolal mnie kregoslup w okolicach krzyza stad moja wizyta u gina.

Dzidzius ma 23 mm ! ostatnio roznica miedzy USG a OM wynosila 6 dni, teraz tylko 2 dni. Ciaza wg OM 9 tyg 4 dni a wg USG 9 tyg i 2 dni. nasz dzidzius.jpg

Ojej, jaka już duża!! Ja mam wizytę 10-ego, więc zanosi się, że przyszły weekend będzie owocny w wymiany wrażeń.
A jak serduszka wasze? Moje ostatnio biło aż 178 i się zastanawiam czy nie za szybko?

reklama
Do góry