alijenka
dokładnie tak
Wygrzebałam moje spodnie snowbordowe, na szczęście się mieszczęwypijam lekką kaweczkę i idę bawić się na śniegu
Ja już wczoraj w takowych pomykałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alijenka
dokładnie tak
Wygrzebałam moje spodnie snowbordowe, na szczęście się mieszczęwypijam lekką kaweczkę i idę bawić się na śniegu
alijenka
no to mnie pocieszyłaś choć ponieważ tak miałam w 1 ciąży a dziecko jeszcze przenosiłam to teraz jestem w miarę spokojna choć dziwi mnie to, że za każdym razem jak się kładę na płasko na plecach to właśnie wtedy dostaję takiego twardnienia i przechodzi dopiero jak przewrócę się na bok, dziwne
Zobacz załącznik 432973 mam cos fajnego:-)
asiia trzymam kciuki, oby jak najdłużej dzieciaczki siedziały
Witam z ranka, dzis jest moj ulubiony dzien tygodnia
Zamowilam ta gre heavy rain zapowiada sie niezle juz nie moge sie doczekac
Asiia ja muszę mieć link do tego obrazka;DD skonałam
mamina, na pewno Ci się spodoba, ale ostrzegam, że łatwo nie będzie. A w ogóle to nie wiem, czy czytałaś, ale ta gra ma kilkanaście możliwych zakończeńtymczasem dziś masz się nie umartwiać usg, bo ono nie służy do wynajdywania wad, tylko do uspokajania matek, że owych wad nie ma, jasne?!
w gratisie od magnii masz kopala w dupala na szczęście![]()