alijenka
Mamcia Nataszki :))
Waris kciuki zaciśnięte 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!!!!!!! i bardzo się cieszę że wszystko dobrze :-)Ja szybciutko bom strasznie głodna. Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę![]()
Witam nocną porą.
Ten dzień miałam bardzo udany i tak jakoś szybko i miło zleciał.
O 21:15 mąż wyszedł do pracy, więc ja nadal jeszcze pełna wigoru poszłam pod prysznic, umyłam głowę, naoliwiłam się i już miałam zacząć suszyć głowę, gdy złapał mnie przeraźliwy ból nad brzuchem! Myślałam, że umieram dosłownie. Nie mogłam się ruszyć, każdy ruch sprawiał ogromny ból, w oczach mi ciemniało. Ledwo co dotarłam do sypialni gdzie był telefon i dzwonię do męża. Ten wybrał się piechotą, więc nie ma jak szybko dotrzeć. A ja goła zupełnie, z mokrymi włosami, rozgrzana kąpielą, przestaję mówić, bo tak zatykał mnie ból, nie mogę oddychać i jest coraz gorzej! Dzwonię więc po karetkę, a w trakcie rozmowy uświadamiam sobie, że furtka zamknięta.
Potem wszystko potoczyło się jak we śnie. Jakimś cudem się ubrałam w pidżamę, czapkę i kutrkę, otworzyłam furtkę i ległam na kanapie. Zmierzyłam sobie ciśnienie i było 108/69. A serducho waliło jak oszalałe. Po 15 minutach przyjechała ERKA, potem mąż się pojawił. Dostałam no-spę w zastrzyku, proponowali też paracetamol, ale nie chciałam bo ból mijał, zmierzyli ciśnienie i saturację.
Z dzidzią wszystko ok, czuję ruchy bardzo wyraźnie do chwili obecnej, a ból okazał się być od mojego nieszczęsnego, krzywego kręgosłupa. Muszę skontaktować się z ortopedą bo takie bóle wraz z rosnącym brzuchem mogą pojawiać się coraz częściej.
I efektem mojego cudownego dnia jest myśl, że zaczynam się sypać z każdej strony.
Witam
Wstałam dziś wcześniej,żeby jutro się dobrze wstawało bo jutro na badania. Długo czekałyście na wynik toksoplazmozy?
Ja szybciutko bom strasznie głodna. Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę![]()
ale mnie swędzi prawie całe ciało, poza brzuchem, piersiami, pupą i góra ud.........najbardziej swędza mnei ręce, łydki, plecy i głowa.....
Jak mnie tak swędziało w poprzedniej ciaży to wylądowałam w szpitalu. MIałam cholestazę ciężarnych, z tego powodu miałam poród wywoływany wcześniej. Moze przejdz się do gina i opisz mu co i jak. Wiem, że jeżeli to cholestaza to jest ona niebezpieczna dla dziecka.
Z drugiej strony to może byc uczulenie...na jedzenie....cokolwiek, lepiej sprawdzic![]()
Waris kciuki zaciśnięte[/QUOTE
Ja szybciutko bom strasznie głodna. Wróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę![]()
Super wieści,
Alijenka również trzymam kciuki za twoją wizytę, Karamija również trzymam kciuki za twoją jutrzejszą bo jak piszesz dzisiejsza wizyta to dopiero połowa drogi do szczęścia.
A pozostałym kobitkom również dziękuję za kciukasy i życzę miłego dnia.