mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Karamija gratulacje chlopczyka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie ostatnio zastanawialam nad kupnem tych jednorazowych gaci z mothercare, ale drogi sa. Wyszlo mi, ze taniej bedzie kupic zwykle bawelniane figi i je wywalic niz tamte kupowac.My mamy stary dom i przez 30 lat nic się nie działo, a od czasu założenia plastikowych okien to jakaś masakrau mniejest to samo mam nowe okna i bez przerwy kropelki po nich spływaja i też widze poczatki grzybka a dodam że dom wybudowany jakies 5 lat temu masakra...

HeheGlupie pytanie zadalam
Bylam zadowolona z mojej dietetycznej zupki
a teraz nalesnikow i kurczaka mi sie chce![]()
A doczytałaś post esperanzy? ;-)Jak mnie tak swędziało w poprzedniej ciaży to wylądowałam w szpitalu. MIałam cholestazę ciężarnych, z tego powodu miałam poród wywoływany wcześniej. Moze przejdz się do gina i opisz mu co i jak. Wiem, że jeżeli to cholestaza to jest ona niebezpieczna dla dziecka.
Z drugiej strony to może byc uczulenie...na jedzenie....cokolwiek, lepiej sprawdzic![]()
Verita, ja zrobiłam sobie alat i aspat i ammw dolnych granicach.......natomiast skóre mam mega i sucha i mzoe to tez tak działa,ze jak sie zaczynam drbpac to nie mgoe przestac, bo jak o tym nie myslę, to sie nie drapię...hmmm
malinowy tylko sie boje, ze po nim zamarzne 
Starczyło na jeden obiad bo dziś to już tylko dla mnie został jeden (2 zjadłam na śniadanie). Ale kurczę wychodzą mi naprawdę zajebiste te mielone...