reklama
bionda
Fanka BB :)
Cześć Lalki, ja też już nie śpię
! Na kawce i prannej lekturze jestem :-). Kawka nie dobra, ale chyba dlatego że naprawdę nie dobra.
Muma, no testa to mam full bayer wypas, 13 euro cholerka kosztował, ale tu nie ma normalnych testów. Poprzednio też zapłaciłam jak za zboże . Ja jestem jednak tradycjonalistka i co II to II a nie jakiś tam napis w ciąży. Myślę że on potem i tak zniknie. Pamiątka musi być i jak wyjdzie to poprawię jakimś w miarę normalnym. No więc Dziewczyny....... testu jeszcze nie robiłam, ale się jepiej czuję że go mam
. Jeszcze się zbieram psychicznie. Mumcia daj znak potem koniecznie jak się pęchol ma! A na jakie zakupki idziecie z Małą? No i pewnie mamusia oszalała z radości, że już córcia w domu :-)?
Lumina, chychłaj chłopa chychłaj i nie patrz na śluz. Wiesz kochana, że Gluty sobie z nami pogrywają w chowanego.
A jak humorek dzisiaj?
Lopop, mnie też tu dobrze z Wami i wiesz co jest fajne, że nawet jak znikamy to potem dziewczyny nas przyjmują z otwartymi rękami i wcale się tłumaczyć nie trzeba z naszych ucieczek.
A mnie syski bolą i brzuchol wzdęty, wczoraj nie spałam do 4. Wydaje mi się że ten mój suwaczek coś przestał odliczać. W miejscu stoi nie?

Muma, no testa to mam full bayer wypas, 13 euro cholerka kosztował, ale tu nie ma normalnych testów. Poprzednio też zapłaciłam jak za zboże . Ja jestem jednak tradycjonalistka i co II to II a nie jakiś tam napis w ciąży. Myślę że on potem i tak zniknie. Pamiątka musi być i jak wyjdzie to poprawię jakimś w miarę normalnym. No więc Dziewczyny....... testu jeszcze nie robiłam, ale się jepiej czuję że go mam

Lumina, chychłaj chłopa chychłaj i nie patrz na śluz. Wiesz kochana, że Gluty sobie z nami pogrywają w chowanego.
A jak humorek dzisiaj?
Lopop, mnie też tu dobrze z Wami i wiesz co jest fajne, że nawet jak znikamy to potem dziewczyny nas przyjmują z otwartymi rękami i wcale się tłumaczyć nie trzeba z naszych ucieczek.
A mnie syski bolą i brzuchol wzdęty, wczoraj nie spałam do 4. Wydaje mi się że ten mój suwaczek coś przestał odliczać. W miejscu stoi nie?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej laseczki
ja wpadłam dzisiaj do domku popracować a co :-) jak jestem w pracy to nie mogę z Wami gadać

bionda ja jak bym kupiła testa to już bym go zrobiła.....dlatego nie kupuje :-)
ale podkusiłyście mnie tymi testami wyczulonymi ja nie wiedziałam,że w Polsce można taki kupić ??
lopop Ty to jesteś weteranka boo chyba najdłużej z Nas wszystkich tutaj jesteś?na wątku o in vitro też byłaś?czy nie ?luminka z ochotą to różnie bywa ja mam ostatnio brak chęci i mój M nie pocieszony .....
ale chyba go muszę dzisiaj dopieścić 

muma a nie wybredza młoda w zakupach? moja to w tym chociaż jest zgodna czasem jej się coś podoba jak jej kupie sama ...ale nie mam ostatnio pieniędzy dla niej żeby ją zabrać na zakupy ,niestety ojciec się nie dokłada 

gotuję zupę gulaszową

ja wpadłam dzisiaj do domku popracować a co :-) jak jestem w pracy to nie mogę z Wami gadać

bionda ja jak bym kupiła testa to już bym go zrobiła.....dlatego nie kupuje :-)

lopop Ty to jesteś weteranka boo chyba najdłużej z Nas wszystkich tutaj jesteś?na wątku o in vitro też byłaś?czy nie ?luminka z ochotą to różnie bywa ja mam ostatnio brak chęci i mój M nie pocieszony .....

gotuję zupę gulaszową

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bionda ale mnie ubawiłaś .................może,może ale już zapłaciłam i muszę chodzić oj do soboty nic jej nie będzie ,bo jak poproszę o M o test to mnie zabije on nie lubi mi kupować testówZuzanka, a to Twoje vacum pod ciśnieniem to nie jest niebezpieczne w Twoim stanie? Przecież fasolka może kociokwiku dostać![]()
.

Muma
Fanka BB :)
OOO właśnie zuzanka - też miałam Ci pisać o tym vacuum cleaner ;-) daruj se narazie może , co ? ;-)
A moja córka, póki co, hmmm generalnie zwisa jej w co się ubierze, ważne żeby miała kompa i co czytać . Nie narzekam na to wcale
Bionda - ja myślę, że z tego wypasionego testa ten napis nie zniknie , nie sikaj narazie, rano zrób lepiej i nie pij za dużo wieczorem . Wiecie, jak na początku ciąży mojej byłam chwilkę w szpitalu, był upał, piłam bardzo dużo wody - to miałam takie wahania Bhgc , że lekarze wmawiali mi , że coś nie tak jest. Dopiero M wpadł na pomysł żebym nie piła , się zagęściło i było dobrze.:-)
Pies się kładzie na brzuchu, znaczy się czuje co jest grane
Mój też czuł miesiąc temu hehe;-)
Suwaczek chyba odlicza , wydaje mi się, że wczoraj był 23 dzień u Ciebie.
A moja córka, póki co, hmmm generalnie zwisa jej w co się ubierze, ważne żeby miała kompa i co czytać . Nie narzekam na to wcale

Bionda - ja myślę, że z tego wypasionego testa ten napis nie zniknie , nie sikaj narazie, rano zrób lepiej i nie pij za dużo wieczorem . Wiecie, jak na początku ciąży mojej byłam chwilkę w szpitalu, był upał, piłam bardzo dużo wody - to miałam takie wahania Bhgc , że lekarze wmawiali mi , że coś nie tak jest. Dopiero M wpadł na pomysł żebym nie piła , się zagęściło i było dobrze.:-)
Pies się kładzie na brzuchu, znaczy się czuje co jest grane

Suwaczek chyba odlicza , wydaje mi się, że wczoraj był 23 dzień u Ciebie.
reklama