reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

witam
u nas śnieg spadł ale jest pięknie!
DZIĘKUJE ZA GRATULACJE I JA GRATULUJE CÓRECZEK I SYNÓW
TERAZ JUŻ TYLKO DO PORODU !!!!
:-)

reklama
No jak już zaczęlam 25 tydz. to zanim sie obejrzę będzie już 30 :) A wtedy to już z góóóóóóóóóóóóórki :)

Ja mialam jakiś czas temu taka faze na ten makaron z jajkiem i troche mi sie przejadło :p
Po fazie na makaron z jajkiem była faza na zapiekany chleb z jajkiem heheh - tez mi sie przejadło ale mój Wiktor uwielbia tak samo jak i Buziaka bliźniaki :)

Moje dziecko brzuszne budzi sie tak samo często jak i Wiktor - oboje dają niezłego czadu w nocy, dzisiaj przeszli chyba samych siebie - no ale co się dziwić w końcu to chłopaki łobuziaki :)

ja tak się najadłam tego makaronu własnie przed obciążeniem glukozą, a chyba ze 3 dni pod rząd jadłam tak mi smakuje on, a teraz nie mogę :-(

ja tak się najadłam tego makaronu własnie przed obciążeniem glukozą, a chyba ze 3 dni pod rząd jadłam tak mi smakuje on, a teraz nie mogę :-(

to dobrze że go troche podjadłaś zanim niemogłaś :)

Ale bym zjadłam takiego makaronu i chleba- smaki dzieciństwa, ale nic mam chrubki chlebek i tez jest dobrze :)

ja kiedyś jak się odchudzałam jadłam to chrupkie pieczywo ale za cholere mi nie podchodziło...

Witajcie :)

Polaa- gratulacje!
PaulinaMaria- bedzie ok, grzybica to tak juz jest, a jak ktos np. jest podatny to wystarczy ze przejdziesz obok publicznej toalety i juz masz ;-)
Gkvip- superrrrr to macie komplecik teraz :tak: i sliczne imie, bez dwoch zdan :tak: tak z wloska ;-)

No wiec u mnie z grubsza jest wszystko dobrze, z grubsza, bo lekarz w trakcie badania zauwazyl, ze obwod brzuszka jest troszke mniejszy niz obwody reszty ciala. Na tym etapie znaczy to tyle, ze malec jest chudzinka i mam znow jesc wiecej miesa i w ogole bialka.
Troszke sie przejelam tym obwodem, od razu zaczelam sobie wkrecac hipotrofie, ale maz jest spokojny, mowi, ze obwod jest w normie (fakt, ze jest, tylko w nizszej normie) i mam nie gadac glupot.
Ale wiece jak to jest, latwo powiedziec, gorzej wykonac :no:
Bardzo bym chciala, by wynikalo to tylko z mojego zlego nawyku zywieniowego i o ile zle sie z tym czuje, ze maly szczuplutki z mojej winy, a tyle cieszy mnie to, ze moge to naprawic.
Kolejnaa wizyta pokaze, czy zmiana diety pomogla.
Nastepna ewentualnoscia moze byc to, ze maly ma budowe po ojcu, ktory jest wysoki i szczuply dosc (tzn byl, teraz uleglo to zmianie...)

My takze otrzymalismy fotke siusiaka bo sie troche droczylam z lekarzem, czy nadal chlopca mamy ;-) No to mam dowod niezbity :tak:

Ide wciagnac jajecznice :tak: Zaczynamy walke z walorami :tak:

reklama
Witajcie :)

Polaa- gratulacje!
PaulinaMaria- bedzie ok, grzybica to tak juz jest, a jak ktos np. jest podatny to wystarczy ze przejdziesz obok publicznej toalety i juz masz ;-)
Gkvip- superrrrr to macie komplecik teraz :tak: i sliczne imie, bez dwoch zdan :tak: tak z wloska ;-)

No wiec u mnie z grubsza jest wszystko dobrze, z grubsza, bo lekarz w trakcie badania zauwazyl, ze obwod brzuszka jest troszke mniejszy niz obwody reszty ciala. Na tym etapie znaczy to tyle, ze malec jest chudzinka i mam znow jesc wiecej miesa i w ogole bialka.
Troszke sie przejelam tym obwodem, od razu zaczelam sobie wkrecac hipotrofie, ale maz jest spokojny, mowi, ze obwod jest w normie (fakt, ze jest, tylko w nizszej normie) i mam nie gadac glupot.
Ale wiece jak to jest, latwo powiedziec, gorzej wykonac :no:
Bardzo bym chciala, by wynikalo to tylko z mojego zlego nawyku zywieniowego i o ile zle sie z tym czuje, ze maly szczuplutki z mojej winy, a tyle cieszy mnie to, ze moge to naprawic.
Kolejnaa wizyta pokaze, czy zmiana diety pomogla.
Nastepna ewentualnoscia moze byc to, ze maly ma budowe po ojcu, ktory jest wysoki i szczuply dosc (tzn byl, teraz uleglo to zmianie...)

My takze otrzymalismy fotke siusiaka bo sie troche droczylam z lekarzem, czy nadal chlopca mamy ;-) No to mam dowod niezbity :tak:

Ide wciagnac jajecznice :tak: Zaczynamy walke z walorami :tak:

kiedy masz następne usg żeby sprawdzić czy dzidziuch przytył? :)
Na pewno mały przytyje mamuśka jedz jedz i jeszcze raz jedz :)
i słuchaj męża :D

Do góry