reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

ja jestem okularnikiem żyjącym w zaprzeczeniu ;-)

no wlasnie..dowod na to... wlasnie odkrylam, ze mam w domu ksiazke Murkoff- "Dieta przyszlej matki" :szok:
Skad ja to mam
Ale dziewcznyy, tam jest wszystko, takze o tym co jesc nei jesc jesli chodzi o cukrzyce ciazowa.
Pewnie wiecie dobrze co mozecie co nie, ale moge jakby co w skrocie napisac, co Murkoff o tym :tak:

Np- nie mialam zielonego pojecia ze moj ulubiona salata lodowa jest tak nierpzydatna pod wzgledem zywieniowym :no:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja się przyznam, że pomimo tego , że zaglądam tu codziennie - kilka razy dziennie to i tak nie nadrabiam wszystkich postów bo bym tego nie ogarneła :)

witaj ruda

sicil moj maly tez zostal nazwany kosciotrupkiem przez samego lekarza :) no ale ze ja tez chudzinka to nic dziwnego. na pewno wszystko jest ok! no i przynajnmniej mozesz jesc bez wyrzutow sumienia!

ja tez okularnica, -4,5 O_O

wiecie co ten makaron co mowicie to na studiach sie zajadalismy i mowilismy na to JAJOMAKARON haha, wiadomo studenckie danie jak sie patrzy, tylko keczupu dodac jak sie lepiej powodzilo i elegancja francja:-D:-D

a ja nie okularnica, ale tez połowy postów niedowidze. Na ciaże zwalam.

Witam Rudą

Sicil - moja mała na genetycznym raczyła sie ułozyć w pozycji scyzoryka, kompletnie zasłaniając rączkami i nóżkami twarzyczkę. Te nasze dzieciaki mają fantazje ułozeniowa bo maja mało miejsca. Ale niedługo im sie to ukróci :) A brzuszkiem sie nie przejmuj - utucz go troszkę :)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
Witaj:-)

sicilpol i an.ka - gratulacje z potwierdzenia siusiaczka

A ja po wczorajszym calodniowym pobycie w Glasgow przy okazji Usg oczywiscie sklepiki obskoczylam no i nieszlo sie oprzec przed kupieniem rozowosci :-) no i cos dla siebie kupilam - kilka ciazowych bluzeczek, spodni i no i cycki kupic musialam bo te moje to ciagle rosna i rosna:szok:.
No a po za tym to troszke sklepikow z meblami obskoczylismy i pozamawialismy mebelki do nowego domku, no i taperty, jakies dekoracje i ozdoby- oj jak ja to lubie:-)

reklama
ja tez muszę się w koncu za cos zabrac najprędzej za jakies porządki bo u mnie ciagle balagan pomimo ze ciągle sprzątam hehehe ;p

Do góry