reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A druga sprawa
Ja ulozone sa Wasze bobo?
Bo moj juz drugi raz w poprzek nam sie zareprezentowal, co prawda lekarz mowil, ze to normalne, ale moze nie pamietal, ze ostatnio tez byl w poprzek...
To jest w normie? Nie powiniem byc inaczej ulozony?

Normalne, nie martw sie. Moja ułozona raz poprzecznie, innym razem główka do gory, potem znow poprzecznie ;)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Oczywiście, że przyjmiemy :) Czerwcówek nigdy za wiele :p
Powiedz coś więcej o sobie i o tym leżeniu plackiem :)

Ruda witaj :)
Nie dosc ze ten sam rocznik co ja, to jeszcze w pracy mialam taka sama ksywke. Jeden blad fryzjerski (miala byc inny kolor) i przezwisko na 6lat :baffled:

Witam:)

Mój mąż zrobił mi niespodziankę i przyjechał wczoraj wieczorem,a nie dopiero dziś :-D:-D:-D
udało mu się poczuć pierwsze kopniaczki i w ogóle był w szoku, jaki mam duży brzuch hehe

można powiedzieć, że przyjechał just in time, bo spadł w nocy śnieg i musiałabym sama po tym śliskim z psami chodzić, a tak on mnie wyręcza:-)

Tak wiec jestem... mieszkanie z dzisiaj nam sie podobalo cene ustalilismy.... i niby wszystko ok i nagle ci wlasciciele do nas ze jakby co to oni sie mogą wyprowadzic dopiero na koniec lipca... a wstepnie bylo ciagle mowa ze od razu no gora do 3 miesiecy... i jutro podejmiemy ostateczna decyzje maja sie jeszcze odezwac....bo pieniadze dostana za mieszkanie teraz a pol roku jeszcze beda mieszkac wiec troche no lipa...bo bede musiala urzadzic pierw tutaj pokoj dla malucha a potem taM;//

no lipiec to dość długo będziecie musieli czekać, trzymam kciuki, żeby wam się udało dogadać!

gkvip2505 gratuluję córeczki!!! śliczne imię wybraliście!!!

sicilpol fajnie, że udało wam się potwierdzić płeć :) a skoro obwód jest w normie, to staraj się nie stresować, bo pewnie synek w tatusia się wdał ;-)

Witamy!!!!

Witaj :-)

Witam

Gratuluje poznania plci i potwierdzenia.
Za tydz. mam wizyte u gin i test z glukozy - przy najstarszym nie mialam tobionego,przy srednim pilam jak mialam katar i nie czulam smaku,ale za to przy najmniejszym wypilam i mi nawet smakowala ta glukoza-naszczescie z cukrem bylo ok.Oby teraz tez byly wyniki dobre.

Strasznie mnie bola plecy na dole od rana - chodze jak staruszka :-(

Tak kolo 10 klade Seema, strasi pewnie beda malowac,wiec bede miec czas spokojnie kawe wypic.

Milego dnia. U nas jeszcze dzis mroz,bo -17,ale od pon. ma byc max. - 6 :tak:

sicil - napewno jest ok!!! A połozenie to zmienia sie z predkoscia swiatła;-) Moj delikwent siedział głowkowo ale ma jeszcze spoooooro czasu na swobodne fikołki:tak:

jeszcze coooooooooooos chciałam ;(((((

ruda - witaj!

przepisy wstawione!! ;)

reklama
Do góry